Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (571)

plakát

Ambulance (2022) 

Režie, střich, hudba, akce a herci jsou parádní. K čemu to ale všechno je, když scénář je tupý jako lžíce na boty. Ten by zabil i mrtvýho. Ti pisálci by si měli psát seznam na nákup v Kwik-E-Martu, ne scénáře. Tady totiž jedna blbost střídá druhou. Začíná to opravdu hloupou bankovní loupeží a pokračuje honičkou až do úplného konce. Třeba jsem málem umřel smíchy, když jsem zjistil, jak se deaktivuje sledovací GPS v sanitce, nebo jak snadno získat klíčky k sanitkám. Radši nevidět, než vidět a zapomenout.

plakát

Ztracené město (2022) odpad!

Sandra Botox vypadá jako nafouknutá ropucha. Říkal jsem si, ve které části filmu jí asi praskne obličej. Do toho naprosto příšerného scénáře to klidně mohli dát. Poslední naděje nezábavně trapné slátaniny umíra s Bradem. Pokud bych na tohle šel do kina, musel bych se ihned jít do kostela vyzpovídat. S tímle hříchem bych totiž nemohl usnout, natož žít :-D

plakát

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021) 

Závidím ženským. Zatím co ve filmu Tango a Cash viděly nahatý zadky dva, tady si doslova mohly chrochtat blahem, protože tu měly rovnou čtyři. Ikdyž já jsem si přišel na své pouze v jednom případě, Janičky, tak musím uznat, že to byla celkem zábava.

plakát

Krotitelé duchů: Odkaz (2021) 

Miluju původní Krotitelé duchů a stále vzpomínám, když jsem na nich byl v kině. To byl teda zážitek. No a po té frašce z roku 2016, kterou nemá smysl nějak komentovat, jsem měl z Afterlife celkem obavy. Z čistým svědomím můžu říct, že jsem byl velmi mile překvapený. Skvělý casting, režie, efekty… a v závěru proběhla i nostalgie :-)

plakát

V obležení (2021) 

Copak to tu máne? Reality show o největšího idiota. Místo? Policejní stanice v městečku Blbákov. Na recepci sedí první policejní blb, který vás přivítá větou: ,,Dobrý den, pane, naše databáze mi vás ukazuje jako zločince, koukněte. Jelikož jste zločinec, tak mu tu kulku mezi oči prostě uštědříte. Další adept je policista, říkejme mu Oldřich Kaiser. Tento borec si hraje u stolu na největšího pistolníka západu… na ruskou ruletu. Když má potom poskytnout první pomoc zraněnému, tak řve: ,,bože, co mám dělat, já jsem tak nervózní”. A to bych mohl pokračovat až do aleluja. Teda kromě postavy Butlera a jeho samotného. Ten tam moc nezapadá, ten je z nich takový nejnormálnější.

plakát

John Wick (2014) 

Ahoj Johne, ty už zase pracuješ? Ne, jenom stěhuju :D

plakát

Žádné prudké pohyby (2021) 

Nudná, dlouhá, překombinovaná, rádoby gangsterka o výfukovém problému našich autíček. Další filmová zbytečnost, která neměla radši vzniknout.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Není to můj šálek kávy, ale musím přiznat, že to James Wan natočil opravdu skvěle. Tomu říkám smůla jako kráva, koupit si takový barák. :)

plakát

Poslední výstřel (2021) 

Liam skvěle odvedl své, když s grácií zahrál vysloužilého mariňáka, který se dal na “taxikařinu” a přepravuje malého imigranta do města Michaela Jordana. Musí si ale pospíšit, protože mu kolem hlavy sviští kulky mexického kartelu. Kdyby scénář byl méně hloupý a film o chlup kratší, tak to mohlo to dopadnout lépe. Ve výsledku je to průměrný film, na průměrný večer.

plakát

Cruella (2021) 

Velmi pěkný příběh s ještě lepším hereckým výkonem dvojice Emma & Emma. Hezky se dívalo, jak se Estell pomalu mění na pomstichtivou Cruellu a dělá jednu neplechu za druhou, jen aby dosáhla svého cíle.