Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (571)

plakát

Bratrstvo nesmrtelných (2021) 

Neuveřitelně hloupý mix Highlandera a Matrixe natočil Fuqua. U P.W.S. Andersona bych to ještě pochopil, tam by se to dalo i čekat, ale od trůrce bojovníka, ne. Kdyby ten film vyšel na Velikonoce, tak bych dal o jednu hvězdu víc :)

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Stále nedokažu pochopit, jak Shane Black mohl natočit KKB, IM3 a tuhle slatáninu :O

plakát

Robin Hood (2018) 

Vše špatně. Příběh a postavy byly tak hloupé, že by Honza z pohádky mohl závidět. Představitelka Mariany o kterou bych si neopřel ani koně :) měla tak chladný pohled, že bych umrznul i v sauně. Scény byly tak prehnané, že jsem si říkal, zda nesleduju další díl Kingsmana v Metrixu natočeného Guyem. Jednu pozitivní věc ten film ale měl. Robin Hood od Ridleyho se mi už nezdál nejhorší :))

plakát

V pasti (2018) 

Herecké výkony a režie, ok. Bohužel těch nesmyslů je ve filmu dost a některé jsou až komické. To by se snad dalo překousnul a i to, že druhá půlka se vlekla jak důchodce na cestě k okýnku na poště. Nepřekousnu ale to, že ve finále se človek vlastně nic nedozví. Aspoň mohli naznačit z kterého zadku ten větr přivál a proč.

plakát

Rebelka (2012) 

Pro zrzky jsem měl a vždycky budu mít slabost :))

plakát

Escobar (2017) 

Nečekal jsem žádný zázrak, ale tohle byl opravdu průser. Slabý scénář, zabíjí celý film. Nedokáže ničím zaujmout, udělat si vztah ani k jedné postavě, či vtáhnout diváka do děje. Příšerná nuda umocňuje i dvouhodinová stopáž. Seriál od Netflixu je úplně jine kafe. Měl jsem pocit, že piju dvakrát přelitý lógr jihlavanky. Tento film mu nesahá ani po paty, natož po kotníky :)

plakát

Expanze (2015) (seriál) 

Slibně vypadající sajsfikšn s dobrými recenzemi, slibnou grafikou a námětem.....co víc si přát. Kámen úrazu se ukáže hned na začátku. Neskutečně nudný a roztahaný scénář sráží celý projekt do kolen. Je tu až příliš zbytečných scén a dialogů, které pouze natahují čas a ruší celý zážitek.

plakát

Neznámý voják (2017) 

Co k tomu říct.......Děj žádný, scénář průměrný, herci hrají dobře a bojové scény jsou natočené taky hezky. Bohužel sledovat 3 hodiny neustále to samé: neustupujte, držte pozici, máme přesun, střilejte, občas nějaký voják před smrtí si vzpomene na svoji milou, či rodinu.....to začne nudit. Znám hodně válečných filmů, co jsou mnohem lepší.