Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Dokumentární

Recenze (47)

plakát

Válka policajtů (2004) 

Tak tohle je "poctivá" francouzská klasika. Jediná vada snad je ta, že Depardieu hraje zápornou postavu...

plakát

Bratři (2023) 

Podle prvních ohlasů jsem to čekal horší. Předloha je ovšem na české poměry tak unikátní, že se ji měl ujmout zahraniční režisér a scénář napsat Jan Novák.

plakát

Odsun – Vertreibung (2020) (TV film) 

Takové téma by si zasloužilo minimálně pět dílu a větší "záběr". Mnoho otázek zůstalo stále nezodpovězených, ale chápu, že ČT nemá v dnešní době příliš zájem "kalit vody".

plakát

John Lennon Live in New York City (1986) (koncert) 

Ačkoliv tu zazní jen jedna píseň z repertoáru The Beatles, má koncert neskutečný náboj. Dva roky po rozpadu Beatles vydal John dvě sólové desky které se dodnes řadí mezi sto nejlepších rockových desek historie a tomu Paul McCartney nikdy konkurovat nemohl.

plakát

Nikdy neodvracej zrak (2018) 

Není to dokonalé, ale už dlouho ve mne nevyvolal film takové emoce.

plakát

Irčan (2019) 

S jistotou lze říct, že je to poslední gangsterka největších hereckých ikon "staré školy". Je to vlastně zázrak, že se tu setkali všichni takto pospolu. Takže bych zbytečně nelamentoval nad malichernostmi a užil si každou minutu tohoto skvělého filmu, protože nic podobného už nikdy nepřijde.

plakát

Beneš (2019) (seriál) 

Nejhorší srážka není v životě s volem, ale s workoholickým psychopatem jako byl Beneš.

plakát

Takoví normální Američané (2013) (seriál) 

Ty potemnělé ulice Washingtonu, převleky, přetvářky a nakonec i morální dilemata Jennigsových mi budou chybět. Opravdu seriál který si udržel po celých šest řad vysokou kvalitu.

plakát

Ztraceni v Mnichově (2015) 

Občas to sice trochu zaskřípe, ale celkově je to velmi osvěžující. Filmu by Lev slušel určitě lépe, než průměrným "kobrám".