Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (104)

plakát

Rudá volavka (2018) odpad!

Již chápu,proč je v hybridní válce Rusko tak obávané a napřed. Tento film je měřítkem zaostalosri americké reakce na postosvetsky vývoj... (v tom špatném slova smyslu)

plakát

The Feels (2017) odpad!

Jedna z nejhorsich veci, ktere muzete videt na Netflixu.

plakát

Habermannův mlýn (2010) odpad!

Der Ewige Tscheche. Ceska zlodejska a nevdecna luza umlatila sudetaka, ktery by se rozdal, jen aby hajil prava Cechu. Her Goebbels by mel radost z takoveho snimku!

plakát

Policie Hamburk (2007) (seriál) odpad!

Tenhle seriál mi byl doporučen. Jde o první seriál svého druhu, neboť svým žánrem se nedá podřadit pod nic dosud nám známeho... snad jen pod ten "odpad". Není to "drama", nejvážnější zločin, na který narazíte, je ukradená kabelka, spadlý květináč a podobné blbosti. V seriálu nikdy nikdo nezemře, ani z vedlejších rolí. Takže žádné drama ani napětí, nic se neděje. Co se týká té "krimi" zápletky, tak poté, co někdo na někoho převrhne květináč, tento většinou bývá odvezen do nemocnice, poté policie řeší vzájemné vztahy na pracovišti - tyto vztahové zápletky často vyústí v nějaké mravokárné slintání (které mě na tomto seriálu děsilo nejvíce). Zhruba ke konci dílu pak z ničeho nic pachatel, který na začátku seriálu svrhl ten květináč na svoji sousedku, se přizná sám nebo jej někdo napráší, či jiná forma rozuzlení, která však nijak nesouvisí s vlastním vyšetřováním policejního oddělení, které dále v klidu pokračuje rozebíráním vlastních vztahů na pracovišti. Seriál je kombinací Komisaře Rexe (bez Rexe) a Ordinace v růžové zahradě, přičemž základní ingredience z každého tohoto žánru v seriálu chybí, takže se tam vlastně vůbec nic neděje. Ačkoliv tedy jde o slátaninu, je to blbost a je tam hromada klišé a v neposlední řadě jste seriálem téměř moralisticky ukamenováni (seriál byl nejspíš natočen nějakými militantními islámisty, jinak si to nedokážu vysvětlit), nemohu pozitivně hodnotit, a to především proto, že je to strašná nuda.

plakát

Zulu (2013) odpad!

V poledne na nově dávají mnohem lepší krimi - zápletka do konce filmu jaksi uniká, a tak, když se nějaký černoch pachtí po poušti za nějakým jiným chlapem, který před ním klopýtá a pak jej umlátí, vyvolá to ve vás spíš už smích. Chvíli jsem měla pocit, že jde snad o parodii svého žánru... no, nevím, kde se zde vzalo 76 %, ale již dlouho jsem větší odpad než toto neviděla.

plakát

Nymfomanka, část I. (2013) 

Obcas velmi vtipne dialogy, ktere v kontextu perverznosti filmu pusobily o to lepe. Ackoliv bez tech prasaren by to asi neslo, nekdy jich bylo zbytecne moc.

plakát

Zemřít je snadné (2009) 

Zemřít je snadné, ale rock´n´roll je dřina... přiteplenej Dolph zachraňuje ruského prezidenta a jeho šlapkoidní dcery a šlapkoidní zpěvačku Venus [čti - "výnas"].... uzavřenou sázku na to, zda na závěr Dolpha vyzvedne "ta svině Výnas" v limuzíně jsem vyhrála, což dále podtrhlo mé kladné emoce z filmu. Akční film, kterému nic nechybí - je tam krev, je tam klišé, mizerný scénář a nechybí ani vzpomínky na trauma z války a smrt jeho kamarádů jakožto odůvodnění, proč Dolph nepoužívá zbraně, ale pouze bojuje "muž proti muži" - jako bonus film obsahuje podivné pseudoumělecké sekvence při přebírce zbraní!!

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

První série téměř neměla chybu. Ale druhá série bohužel opustila věcný obsah a upřednostnila formu. Vše vyvrcholí posledním dílem, který přesahuje štědře hranici kýče bez děje a zvratu. Bohužel je vidět, že tvůrcům s první sérií došel dech a druhou sérii stíhá osud většiny seriálových druhých sérií - tedy jde o nastavovanou kaši na základě bezobsažného odpadu. Druhá série se nebrání ani klišé a zápletka s "podivínským bratrem" a prasaty byla již více než trapná. První polovina druhé série vykrádá sérii první, druhá polovina poté je zcela o ničem.

plakát

Griffinovi (1999) (seriál) 

Nevím, co vytknout. Skvělý humor, každou epizodu jsem už viděla několikrát... jo, a to nemám ráda animáče - inu, to je co říct!