Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Piráti z Karibiku: Na konci světa (2007) 

Série pirátů z karibiku má přímo ukázkově sestupnou tendenci. První díl - originální, vtipný, mělo to prostě určité kouzlo. Druhý díl - zábavnost dosti poklesla, děj natahovaný, únavný. Třetí díl je šíleně dlouhý vzhledem k tomu co se na plátně odehrává. Ty různé intriky co tam postavy předvádějí už vás po desáté začnou šíleně nudit a celý děj se pak shrnuje do naprosté absurdity, kdy jsem si vlastně říkal zda by nebylo lepší skončit než furt vařit z vody. Ke konci by mě už ani nepřekvapilo, kdyby se do bitvy na moři náhle zapojil například i King Kong. Bohužel to nezachrání ani Johnny Depp. Nemůžu dát víc jak 2*.

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) 

No musím se přiznat, že jsem celou dobu čekal až se začne něco dít, bohužel nezačlo. Po dvaceti minutách jsem se už díval jenom z povinnosti. Nejspíše to bude chtít shlédnout několikrát aby mi došly všechny souvislosti, ale na to teď rozhodně nemám. Až tento film pochopím, určitě hvězd přibude, ale pro teď 2*.

plakát

Simpsonovi ve filmu (2007) 

Čekal jsem teda od toho víc. Na seriál to prostě nemá a mít nebude, ale i tak se jedná o velice kvalitní dílko, u kterého se rozhodně zasmějete.

plakát

Jádro (2003) 

Vážení tak toto byla naprostá kravina. Nevím kdo mohl vymyslet tak stupidní děj. Zemské jádro se přestane točit a americký národ hrdinů zase zachraňuje svět - jak jinak než atomovkou. No není to k smíchu? Dvě hvězdy kvůli Hillary Swank, jinak bych dal jednu.

plakát

Purpurové řeky (2000) 

Parádní thriller odehrávající se v netradičním prostředí. Charismatický Jean Reno podává v tomto filmu skvělý výkon. Originální zápletka, napínavý děj až do konce. Když pominu závěrečnou scénu s lavinou, tak nemůžu dát míň jak čtyři hvězdy.

plakát

Once (2007) 

Ikdyž nemám tyto "amatérské" fílmy moc v lásce, tak musím uznat že Once je krásný film už jen kvůli soundtraku. On to je celkem kýč - potkají se dva lidi, zamilujou se do sebe, ale každý odchází někam jinam. Nebýt té hudby, pro mě max 2 hvězdy, ale právě hudba dělá tento film filmem. Bohužel nemůžu vystát Danuši Ktrestovou coby matku, ta je mi naprosto proti srtsti. Naštěstí pro mě se ve filmu moc neobjevuje. Díky soundtracku 4 hvězdy.

plakát

Dům za všechny peníze (1986) 

Nečekal jsem od toho hodně, ale film mě mile překvapil. Ke konci už to byla spíše nuda, ale nemůžu zapomenout na dvě scény: 1. Hanksův smích při propadnutí vany o patro níž a 2. scéna kdy Hanks chce zapnout v kuchyni světlo a vyhoří tam elekrika.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Filmový skvost o cestě životem jednoho prostého venkovského človíčka. Od Toma Hankse jsem lepší výkon neviděl, stejně jako u Garyho Sinise. Vynikající režisér + vynikající herci + vynikající příběh = naprosto úžasná podívaná.

plakát

Zelená míle (1999) 

Výborný film se spoustou výborných herců. Jako krásný protiklad působil Michael Clarke Duncan - drsný zevnějšek, křehký vnitřek. Od plného hodnocení mě akorát odradil směr jakým se film ubíral. Ke konci už to závánělo takovým tím hollywoodským dojemným klišé, škoda toho.

plakát

Slunce, seno a pár facek (1989) 

Tímto pokračováním si Zdeněk Troška vydláždil cestu na filmové smetiště. Posledním dílem Slunce, seno a erotika si dokonce i otevřel bránu. Musím uznat, že už jsem viděl daleko lepší filmy.

Ovládací panel
3 body