Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (103)

plakát

Netvor (2011) 

Vcelku průměrný film, ale jen do doby, než ona přišla k němu. A to, jak se k němu dostala, bylo tak přitažené za vlasy, že jen těžko uvěřit tomu, že takovou blbost vůbec někdo napsal. Od té doby to šlo s příběhem, s představiteli i s chemií mezi nimi z kopce, až to skončilo někde v propasti. Nevím, co mi vadilo víc, jestli nedomyšlený scénář, nebo toporný hlavní představitel (Vanessa celkem ušla a Mary-Kate se mi vyloženě líbila :)) ), nebo že to mezi nimi vůbec nefungovalo, a když mu řekla onu důležitou větu, byla jako pěst na oko. Jejich sbližování, o kterém příběh vlastně celý byl, se dalo udělat úplně jinak, uvěřitelně a romanticky. Ale bohužel, i kreslení Kráska a Zvíře mezi sebou měli víc jiskření, než tito dva. Nic moc, potenciál měl příběh větší.

plakát

Nezvratný osud 5 (2011) 

Neexistuje filmová série, u které bych nadávala víc než u této!! Naprostá, ale naprostá ... Ani napsat to nemůžu. Jednička se ještě dala, ale pak to šlo všechno do kopru, fuj. Nelogičnost a debilita všech úmrtí z toho stříká na všechny strany, stejně jako hektolitry krve, ve kterých se tvůrci vyžívají, hnus, ble, fuj!

plakát

Rango (2011) 

Průměrný, zbytečně dlouhý animák s nadprůměrnou hudbou.

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Taková průměrná pohádka, ani špatná ani nijak výjimečná, rozhodně však neurazí. Ale pro Tomíka mám poslední dobou slabost, tak jednu hvězdičku přidám :)) Je pravda, že něco si mohli tvůrci odpustit, třeba ta prsa, co to jako bylo? (A kudla? No, nevím nevím). Ale tak dobře, to přehlédneme, i když nevím, proč se takové věci vůbec do dnešních pohádek dávají, viz polonahá Tereza Voříšková v Pekle s princeznou. Ne že bych byla nějaký puritán, ale nemusíme být za každou cenu moderní, že...

plakát

Thor (2011) 

Film přesně podle mého gusta, jen tak dál, Kennethe, už se těším na dvojku!

plakát

Válka Bohů (2011) 

Filmy s podobnou tematikou, podobného zaměření a podobné velkolepostí mám hodně ráda a většinou se mi líbí, ale oj, tady to neplatí. Nic od takových filmů nečekám, a tak nejsem ani zklamaná z výsledku, ale tady bohužel jsem. Nemůžu ani přesně říct, co mi zde chybělo, ale něco to bylo. Nebo naopak něco přebývalo? Fakt nevím, ale ono něco mi tady vadilo. Možná to byl tupý hlavní hrdina (tak když mám nejmocnější luk na zemi, tak si ho snad hlídám, ne? A ne že ho při první příležitosti ztratím!), necharismatický, ačkoliv velmi sexy, Zeus (potažmo všichni bohové), možná to byla nelogičnost některých momentů, zmatenost míst a vzdáleností, možná smrtelní bohové, nebo to, že Phaedra opravdu poslechla a zůstala schovaná v jeskyni (a jak se z ní vůbec dostala, když se celá pevnost zřítila?). Možná všechno dohromady. Dojem trochu vylepšil závěrečný souboj bohů a titánů (mimochodem velmi divných titánů), ale pak to totálně zabil úplně trapný konec. Korunu tomu nasadilo promítání pouze v 3D (aspoň ve Zlíně), na které nechodím, ale možná dobře tak, aspoň jsem ušetřila za kino...

plakát

Černá labuť (2010) 

Dokonalé! Přesně tak, jak si přála.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Nejlepší díl z Potterovské série. Za film samotný bych dala 4*, ale jednu musím přidat za Příběh tří bratří, protože to je pro mě osobně jedna z nejlepších scén v historii filmu (samozřejmě moje filmové rozhledy jsou omezené, ale jedná se o osobní pohled na věc :))

plakát

Já jsem Harry Potter (2010) 

Rozhodně lepší výkon, než ve všech filmech o HP dohromady...