Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (641)

plakát

Nabarvené ptáče (2019) 

Výborná výprava, masky a syrovost! Trošku dusí vražedná stopáž. Tenhle hnus zažít a vrátit se do zpět do dětské duše je takměř nemožné.

plakát

Odpojit (2012) 

Povině zavést předmět gramotnosti na internetu! U starší generace hloupost a stupidita, u mladé zas naivnost a drzost. Všichni chcou to samé! Jen aby je někdo miloval a porozuměl jim! Jen se obávám, že internet není na to ten nejlepší prostředník!

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Tak tohle je ujetina jak Brno! Co Ti tvůrci musej sjet než tohle vypustí do èteru?!

plakát

Dealer II (2004) 

Surovy, nechutný a uvěřitelný!

plakát

Život Briana (1979) 

Prostě anglická pezka z Jeruzaléma

plakát

Predestination (2014) 

Odbouchnutá časoprostorová kontinualita

plakát

Zmizení (2013) 

Opravdu nervák až do samotného včas zakončeného finále. Mrkáček Jack Gyllenhaal umí krotit nejen hory, ale obstojně by se uživil jako detektiv. A věčně správně chlapsky drsný Jackman má i bez drsných titanových pařátů ránu jak z děla. -:)

plakát

Jmenuji se Sam (2001) 

Tak tohle me dostalo a snad i trochu priotevrelo oci k prioritam zivota a zato dik.Epochalni!

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Ani po tomhle horou jsem nemusel navštívit toaletu s doprovodem, ale atmosféra mrazila stejně jako ochlupená záda. I bez 5,1 a 3D jsem se správně hororově nastartoval akorát zamrzelo, že moje drahá polovička tu atmosféru nevydržela a šla radši spát. Škoda, že jsem jí na snímek nevzal do kina.Ale nejsem zas tak škodolibej k špatně placeným uklízečkám kinosálu. Inu takovýhle horory můžu.

plakát

Gravitace (2013) 

K plnému hodnocení mě bohužel nepustilo povědomí některých akčních scén, hlavně roj odpadu z družic, jenž lítají a decimují vše hlavně ve chvíli kdy se to nejmíň hodí. Třeba čínská vesmírná stanice přežila nálety odpadku do doby příchodu hlavní hrdinky. Podivná náhoda. Ale jinak film supr a pouze mohu závidět divákům co snímek shlédly ve 3Dé.O mesic a par piv pozdeji: Po 2 shlednuti musim par chybicek odpustit a davam plnejch 5, A ve 3d to nema chybu,