Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (17)

plakát

Bídníci (2012) 

8/10 Docela zajímavé bylo sledovat jak někteří vyzdvihovali jak umí(neumí) Russell Crowe zpívat. Mě jeho role nerušila ba naopak ji podle mě velmi dobře ztvárnil. Výprava filmu je ohromná, příběh jsem již předem znal z předchozích zpracování. Pokud to tedy berete jako jeden velký muzikál, tak v kině je to náramná podívaná. Věděl jsem, že se v tomto filmu bude pouze zpívat, byl jsem tedy na to připravený a proto mi to vůbec nevadilo.

plakát

Má mě rád, nemá mě rád (2010) 

10/10 Jeden z nejmilejších filmů co jsem viděl. Skvělý styl vyprávění - nejprve pohled Bryce a potom Juli. Film končí v tom nejlepším a tak jedná podle zásady v nejlepším se má přestat. Uplyne tak rychle, že si na konci říkáte - to už je konec?

plakát

Štěstí ve hře (2007) odpad!

Tento film si ani tu jednu hvězdičku nezaslouží. Ten příběh má tolik mezer a je tak naivní, že to bolí. Představme si na chvíli pokerového hráče, který je takový frajer, že přes noc dokáže z pár stovek dolarů udělat několik tisíc. Ten samý hráč i když mu je již přes 30 let nemá žádné peníze, ba i nábytek v domě (o fotoaparátu, který ukradl spolubydlícímu ani nemluvě). Opakově tedy sežene např. 500 dolarů, přes noc vyhraje 10 000 a okamžitě je prohraje a to téměř každý den. To se mi zdá trochu příliš. Je to gambler, kterému nezáleží na přítelkyni a neustále je bez peněz. Jeho otec který hraje stejným stylem, ale v daleko vyšších částkách patří také do sci-fi. O tom, že by v pokeru přece jenom bylo trošku štěstí se říci v tomto filmu nedá. Zápletka filmu (tedy aspoň 90% děje) sehnat peníze a zbytek (10%) schválně prohrát s otcem kterého nenáviděl, ale před hlavní hrou mu na záchodech všechno odpustil si nic moc nezaslouží.

plakát

Cvoci v akci (2007) (pořad) odpad!

Neuvěřitelná blbost.

plakát

Autoškola národa (2010) (pořad) 

4/10 Čekal jsem víc. Otázky - některé byly tak jednoduché, že k jejich vyřešení není potřeba ani vlastnit řidičák - opilý chodec na silnici, co udělám? Další byly průměrné a ostatní díky počítačové grafice těžko řešitelné... Tak něco si člověk zopakoval, ale to je málo. Nalitý řidič to všechno zbytečně přehrával, informační hodnota těsně nad nulou. Dál se k tomu nemá cenu vyjadřovat. Pokud bude někdy příště, chtělo by to něco lepšího.

plakát

Zátaras (1997) (TV film) 

4/10