Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (779)

plakát

Gangster Ka: Afričan (2015) 

Mně to přišlo i možná lepší jak první díl. Je to míň ukecaný, víc "dokumentární" (dá-li se to vůbec takhle říct) a celkově to tak nějak líp odsejpá.

plakát

1917 (2019) 

Audiovizuální orgie se prolínaj s dost strohým a relativně přímočarým příběhem. Hezky se na to kouká, atmosféra pomalu, pomalinku graduje, člověk nedejchá, když jsou hlavní postavy v průšvihu, raduje se, když se jim něco povede, oddychne si, když vylezou ze zákrytu. Takhle vyčerpanej z kina jsem nešel hodně dlouho. 😅 Jenže to je asi tak všechno, člověku je zároveň vlastně jedno, jak to celý dopadne. Ale to ve výsledku tolik nevadí, protože kamera i režie jsou vyťukaný do nejmenšího detailu. 👌

plakát

Gangster Ka (2015) 

Podobnejch filmů máme v ČR mraky. Mám tenhle žánr obecně docela rád, jenže to by musel bejt uchopenej trošku jinak. Těch pitomejch scenáristickejh berliček v podobě voicoveru už mám ale plný kecky. Tady se toho "do větru" nakecalo strašně moc. Hrozně! Jinak je to i dobrý, má to atmosféru, ale tohle okecávání toho, co se děje, co se stalo, jak to je, jak to není, proč, co, kam, to člověka hrozně vysiluje, nudí. Pár vět do filmu, proč ne, ale tady toho je fakt šíleně moc.

plakát

Nevinnost (2011) 

Dost nudný, dost nepřirozený a dost nevýrazný. Dost zapomenutelný. Všechno, co se týkalo samotnýho vyšetřování mi přišlo fajn, Čermák je na podobný role jak šitej na míru, jinak ta linka okolo mi ale úplně neseděla. Byla totiž podaná strašně zdlouhavě, depresivně, únavně. Nevím.

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Hm, jak tohle vlastně hodnotit... On to jako není špatnej film, člověka vůbec neštve, ani v nejmenším ne. Ale to je tak asi všechno. Jinak je to ale film technicky nezajímavej a docela dlouhej. Resp. on je problém ve strašně plochým příběhu "bez konce". Něco se tam odehrává, ale šlo by to klidně stihnout za 90 minut. Nebo naopak mohl film trvat klidně další hodinu nebo dvě a vlastně by to taky ničemu nevadilo. Jako dobrý to bylo, ale spíš tak pro jedno voko u nějaký aktivity. V kině tohle musí bejt nuda k ukousání.

plakát

Králíček Jojo (2019) 

V podstatě jsem dostal přesně to, co jsem očekával podle traileru. Film, kterej je vtipnej, dobře zrežírovanej, sympaticky zahranej, místy možná zbytečně vážnej, ale rozhodně strašně roztomilej. Asi bych si ho nutně nepustil za tejden honem honem znova, ale za půl roku s lahví vína a dobrou společností v letním kině? To bude náramná zábava!

plakát

Nevinné lži - Moje pravda (2014) (epizoda) 

Vagnerová může bejt hezká jak vobrázek, ale to její herectví mi přijde hrozně plochý, umělý, těžko uvěřitelný. Koneckonců, to by se dalo říct i o samotným příběhu.

plakát

Nevinné lži - Byl lásky čas (2013) (epizoda) 

Ty vole to je blbý, až to tříská dveřma. Celkově jsou Nevinné lži docela fajn, ale tahle trapná komediální stránka jim setsakra nesluší.

plakát

O chytrém Honzovi (1985) (TV film) 

Je to taková roztomilá blbost, u který jsem se docela pobavil. 😀