Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (115)

plakát

Zvuk hluku (2010) 

-Haydn na mě sere.- -Policie, odhoďte buben!- Komedie o šesti hudebních teroristech, se kterými nakonec kolaboruje i polda, který je měl původně chytit. Bavil jsem se výborně.

plakát

Odcházení (2011) 

Absurdita Václavu Havlovi jde. Jen si myslím, že tahle podařená divadelní hra neměla nikdy vzniknout jako film.

plakát

Habermannův mlýn (2010) 

Zfilmovat vyhnání sudetských Němců jako komedii - či ještě lépe - nepovedenou parodii všech povedených snímků s touto tematikou? Úkol hodný talentu Juraje Herze. Třešničkou na dortu/filmu plném pokažených dialogů a uměle vygradované pointy ( -Pročs mi neřek', že jsem Židovka? -Já přeci chtěl, ale nikdy nebyla vhodná chvíle..) byla německá herečka v roli 'nejkrásnější české holky' v celém okolí. Jediní, kdo film dle mého drželi nad vodou, byli pánové Roden s Hrušínským.

plakát

Flákači (1995) 

Klasicky perfektní dialogy, film ani chvilku nenudí. Moc mě potěšilo vidět téměř všechny Smithovy oblíbence v jednom obchoďáku (filmu :)

plakát

Restaurátor (2010) 

Velmi pěkné komorní drama o komplikovaném vztahu otce a syna a jednom starém piánu. Pointa filmu mne příjemně překvapila, protože zde byla spousta možností, jak sklouznout k Hollywoodu.

plakát

Melancholie (2011) 

Příběh měl perfektní gradaci, atmosféra byla mrazivá, přesně dle očekávání. Jediné, co mě trochu rušilo, byly odbočky k vedlějším postavám v první části, ale jinak při sledování konce jsem měl opravdový strach.

plakát

Harry Brown (2009) 

Fajn napínavý příběh o pomstě jednoho staříka. Hodně autentické, věrně natočené. Caine je stále bourák.

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Nebýt sexy šišlající Penelope a legračního Deppa, tak se asi ukoušu nudou...Nevím, ale připadá mi, že první Piráti, které jsem viděl před lety, měli alespoň trochu propacovaný příběh. Tohle byla prachsprostá vata, a kdybych do toho kina nešel zároveň na rande, tak asi opravdu těch peněz za lístek lituju..

Ovládací panel
2 body