Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (115)

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Tu scénu v kostele se Slyem, Arnoldem a Brucem si můžu pouštět donekonečna..ale zbytek filmu jsem stěží dokázal dokoukat.

plakát

V Bruggách (2008) 

Tak tohle mi opravdu sedlo...skoro až nechápu, jak se režisérovi povedlo vytvořit tak úžasnou atmosféru. Mám rád tyhlety gangsterské storky, ale tahle se jeví tak nějak výjimečně..dost k tomu přispívají i herecké výkony hlavních postav, obzvláště Colin Farrell je prostě vynikající, totálně se pro tu roli hodí. Myslím, že se seberu a co nejdřív pojedu do Brugg, té prdele světa :D Po shlédnutí tohoto snímku jsem fakt zvědav, jaké věci tam zažiju.. Btw. asi nejlepší reklama na město, jakou jsem zatím viděl.

plakát

Red (2010) 

-Cortezky trained you?- Yes -I trained Cortezky- wow, perfektní zábava! Bruce je pořád sekáč a Mary-Luise je nádherně roztomilá.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Nevim, asi jsem čekal něco víc než jen další variaci na téma Butterfly effect kříženou s Donniem Darkem..ale špatné to rozhodně nebylo. Určitě si to kouknu ještě jednou..někdy.

plakát

Sledování (1998) 

A tímhle to vše začalo. Perfektní.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Asi jeden z nejlepších novodobých akčních filmů a nebojím se říct, že se Mattův Jason je tím nejlépe napsaným a zahraným hrdinou akčních filmů.

plakát

Dylan Moran: Monster (2004) (TV film) 

Nááááářez. Jak to ten monstrčlověk dělá??!