Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Rodinný
  • Dobrodružný

Recenze (77)

plakát

Americký sniper (2014) 

Tenhle film byl trošku takový hrubší ovárek filmu "Smrt čeká všude". Některé scény byly nechutné až hnusné. Jediné, co mě ale opravdu vyděsilo bylo to umělohmotné dítě resp. panenka, kterou chovali po narození v náruči. Režisér nás má asi všechny za blbce.

plakát

Amerika (1994) 

Špatné herecké výkony, velmi amatérská dekorace, dialogy zněly někdy velmi nelogicky. Celý film bych hodnotil jako odpad, pokud by v něm nebyla použita hudba od skupiny Lucie.

plakát

Andělé všedního dne (2014) 

Film působil trochu kostrbatým a nevyváženým dojmem. V některých pasážích se film smrskne na pouhé vyprávění andělů o dotyčných osobách a jejich minulosti se statickými záběry na sedící herce, což po určité době začne nudit. Byly tam pasáže, kdy jsem měl chuť odejít, jelikož mě děj ne až tak zaujal a místy je velmi nelogický. Celý film se motá kolem budoucího úmrtí dvou osob, jimž by andělé mohli pomocí vnuknutí změnit život a tím pomoci se této smrti vyhnout. Ačkoli je řečeno, že mohou zasahovat pouze pomocí vnuknutí, tak se o několik minut později zjevují a zasahují do děje. Herci jako například obézní Labuda nebo alkoholička Bydžovská mi neseděli, a i další herci byli asi omylem. Jako režisér bych volil úplně jiné obsazení a celou atmosféru. Film byl místy zajímavý, takže jej nelze zcela zavrhovat, ale upřímně řečeno, čekal jsem víc, protože materiál od Michala Viewega měl větší potenciál.

plakát

Angelika (2013) 

Tato verze Angeliky není povedená. Hlavní představitelka působí namyšleně až arogantně, což jistě v době Ludvíka XIV. nebylo u žen běžné a spíše to trochu kopíruje soudobé chování mrch. Celý film je nezáživný a nestojí za více než jedno shlédnutí.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Pod tíhou reklamy a zážitků od ostatních jsem se vydal na tento film podpořit českou kinematografii alias Zdeňka Trošku. A bylo toho na mě Trošku moc. Nebojím se říct, že je to asi jeden z nejhorších filmů, který byl u nás po revoluci kdy natočen. Kýčovitý a herecky katastrofální film. Veronika Žilková neumí hrát v komediích (úroveň z TELE TELE a jiných slátanin), Lucie Vondráčková nemá dle mého soudu herecký talent. Celý film je snůškou dialogů, které hercům nikdo ani věřit nemůže. Nelogický děj a Zdeněk Troška by asi nebyl celý, kdyby celý film neprošpikoval sprosťárnama a vulgarizmem. Nic proti tomu, ale čeho je moc, toho je příliš a hlavně je to kolikrát použito tam, kde to vtipné není, ale působí to spíš trapně. Hudba k filmu podprůměrná, Vágnerovic děti příliš velké hlasové nadání nemají.

plakát

Babovřesky 2 (2014) odpad!

Největší odpad všech odpadů, žumpa žump a výkal výkalů...

plakát

Babovřesky 3 (2015) odpad!

Chce se mi zvracet. Proč? Proooooč? Za co?

plakát

Bony a klid (1987) 

Film, ve kterém se Vít Olmer pokusil zmapovat některé historky pražských veksláků v návaznosti na zápletku hlavního hrdiny Jana Potměšila, u kterého bych tento film označil za jeho životní roli. Rovněž Josef Nedorost a Roman Skamene zde ztvárnili nezapomenutelné role s hláškami, které se dodnes používají. Film doprovází hudba skupiny Frankie Goes To Hollywood, která i po letech zaujme.

plakát

Cesta ven (2014) odpad!

Romská otázka není můj šálek kávy.