Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Král curlingu

Král curlingu (2011)

Miluju tento film. Jsem mu oddán. Absurdní. Vtipné. Laskavé. Chce to mít nadhled. Tak třeba: "Ten pes pelíchá."nebo "Nemá smysl mít bundu se zipem až nahotu, když si ho nezapneš. To si pak raději kup bundu, která zip nemá. Třeba pončo." nebo "Hrubý. Ten led je moc hrubý." nebo "Jsou tu chomáčé."

Kmotr

Kmotr (1972)

Tyhle filmy z "rodinného prostředí" mě dostávají. Obzvláště pak výborná kamera a hercké výkony u tohoto filmového díla.

3:10 Vlak do Yumy

3:10 Vlak do Yumy (2007)

5 bez výčitek. Ikdyž závěr je jak z pohádky. Ale co naplat. Kdo vidí do pozadí filmových stroojcoo. Skvělá výprava, kamera, kulisy, masky, kostými .... . Pro mě moc krásný film, který vybočuje z poslední filmové nabídky. Mě se to prostě moc líbilo a určitě si to ještě pustím. Bylo mi to nějak lidský.

Zločinec

Zločinec (2008)

Tohle je film, který ukazuje celej ten podělanej světovej systém. Totálně na houby. Dejte někomu moc, a je to v háji. Výborné drama, syrovost stříkala z obrazovky. Znázorněné ponížení, strach, nejistota ..... . Vše na výbornou. Švenkující kamera? A co takhle sledovat netechnickou stránku. Ale příběh byl výbornej. Omýlanej dokola? Ani náhodou. Tohle žádná TV vysílat nebude díky originalitě. Podle mého.