Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Obsahy (3)

Nichts bereuen

Nichts bereuen (2001) (studentský film)

Devatenáctiletý Daniel právě úspěšně složil maturitu. Jakým směrem se bude ubírat jeho život po škole stále neví. Náhradou za povinnou vojenskou službu nastupuje práci ve službě civilní, kterou mu zařídil jeho otec. Chystat v kostele do lavic modlitební knížky Daniela přirozeně nebaví a tak po menším faux pas přechází na post pečovatele o seniory. Všechny chmury z jeho života zmizí, když o něj konečně projeví zájem jeho dávný idol – krásná Luca.

Frigovy cesty ke kráse a síle

Frigovy cesty ke kráse a síle (1926)

Majetný Frigo se vydává společně se svým sluhou na výlet do přírody. Jako správný boháč cestuje s téměř kompletním vybavením svého domu. Po pár dnech zahálení se setkává se sympatickou horalkou. Touží po svatbě, ale jejímu otci se nezdá Frigo dostatečně dobrým kandidátem na manžela své dcery. Jeho sluha však vymyslí lest - namluví otci, že jeho pán je slavný boxer Battling Butler. Frigo se potom bez překážek ožení, leč noviny informují o boxerově novém zápase. Z důvodu utajení odjede na místo, kde má skutečný boxer trénovat. Problém vznikne až ve chvíli, když za ním přijede jeho manželka na návštěvu. Frigo vše boxerovi vysvětlí a ten mu je ochoten v jeho podvodu pomáhat. Podaří se Frigovi sehrát roli boxera?

Loupežník Hotzenplotz

Loupežník Hotzenplotz (2006)

"Beru si, co se mi líbí, proto mě všichni znají", chlubí se loupežník Hotzenplotz - podle tohoto výroku nejznámější zbojník široko daleko. A kdyby neukradl babiččin milovaný mlýnek na kávu, potom... ano, potom by se Kasperl a Seppel nevydali na pátrání plné nebezpečí. Potom by se snad nedal strážník Dimpfelmoser dohromady s věštkyní Schottebeckovou a jejím psem Wastim, který byl proměněn v krokodýla. A krásná Fee Amaryllis by nemusela trpět, proměněná v hnusnou ropuchu na hradě zlého kouzelníka Zwackelmanna. Nakonec dostane každý co si zaslouží: kouzelné zelí, brambory, miniaturní hrad, pískem naplněný vozík na zlato - a babička zpátky svůj mlýnek.

Reklama