Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Rodinný
  • Akční

Recenze (12)

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Mně tenhle film rozhodně nepřišel o moc horší než třeba Terapie láskou (74%). Myslím, že odpad si rozhodně nezaslouží. Nevadilo se mi na to dívat. Normální romantický film. Soundtrack je z filmu to nejlepší, erotické scény nevulgární, hadry Anastasie vkusné, vozový park Christiana luxusní :), kulisy bytových interiérů baví oči. Celkové zpracování působí pohádkově, ale proč ne... Proč by se nemohla natočit pohádka pro baby? ;)

plakát

Vlhká místa (2013) 

Jednoduše geil !! Fekál a přitom poetické .. :D Kniha vs. film = 1:1. Němci to umí.

plakát

(1998) 

Jsem si něco měla dát před tím, než jsem se na to začla dívat. Třeba bych se lépe orientovala. Jednu hvězdu dávám za zpracování a za hudbu, druhou hvězdu dávám, protože jedna by byla málo. Nepochopení podstaty je zde ale asi můj problém.

plakát

Sloní muž (1980) 

Dojemný a laskavý film o soucitu, i lidské chátře, která týrá ve svůj prospěch nemocného, tělesně deformovaného člověka s dobrou duší. Ale i ten má právo na plnohodnotný život, který se mu snaží zajistit jeho lékař, jež se v průběhu filmu stane jeho ochráncem. Zdá se až neuvěřitelné, ale film je natočen podle skutečné události. Asi nejlepší film Davida Lynche?!

plakát

Bouřlivá svatba (2001) 

Pokud mělo jít jen o zachycení indické svatby, tak OK, ale ke konci jsem už měla toho barevného hopsání plný oči. Zálibu v Bollywoodu jsem nějak nenašla.

plakát

Úplný idiot (2007) odpad!

Lituji, že jsem za něj vysolila v kině 10 eur :-( Solidní slátanina. Na grimasy Olivera Pochera jsem se nemohla dívat už po 10-ti minutách, celkové působení trapné. Po půlhodině sezení v kině jsem si přála, ať je konec...

plakát

Engel & Joe (2001) 

Natočeno dle skutečné události a podle stejnojmenné knižní předlohy.Od tvůrce Kaie Hermanna, reportáže "My děti ze stanice ZOO". A miluju Pallaske a miluju Stadlobera, takže 5*.

plakát

Objekt mé touhy (1998) 

5 hvězdiček za zcela osobní vztah k příběhu....