Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (399)

plakát

V hlavě (2015) 

Animák roku. A postava Smutku dokonalá.

plakát

Darwinovy ceny (2013) (pořad) 

Přehlídka kreténů, jejichž stupidita nezná hranic. Nejednou jsem si přál, aby dotyčný/á natáhl/a bačkory. Takových lidí by nebylo škoda.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Zkrátka se neumím oprostit od toho, že tento (jinak výborný akční film) má jmenovku Fast & Furious. Začalo to už dílem č.5 a teď je to dovedeno k dokonalosti. Kromě postav už to nemá s F&F nic společného. Navíc, nejpoužívanější slovo ve filmu (místo boobs nebo třeba cars) je family. FAMILY! FAMILY! Rozlučka s Paulem je důstojná a svým způsobem jsem byl za ni vděčný, protože to mohlo dopadnout mnohem hůř.

plakát

Justýna (1995) (seriál) 

Je mi líto tvůrců, protože to musí být naprostí imbecilové.

plakát

Interstellar (2014) 

84 % a 65. nejoblíbenější film tady na csfd. No to si snad ze mě děláte prdel, ne? Už i supernudná Gravitace byla mnohem akčnější než tohle. Nevím, asi jsem očekával hodně po tom enormním hypu, který kolem Interstellaru kroužil.. a dostal jsem úplné hovno. Jestli se na to budu někdy dívat podruhé, tak jedině s basou piv v žíle, jinak těch hlavně posledních cca 30 minut prostě nepřežiju. Nolanové se asi drželi hesla - "Čím víc dimenzí, tím lépe.." Jednoznačně největší filmové zklamání za posledních (minimálně) 5 let.

plakát

Jurský svět (2015) 

K absolutní spokojenosti mi stačily 2 věci - původní hudba a T-Rex. Obé jsem dostal, takže nejde jinak. 3D kino.

plakát

V oku tornáda (2014) 

Absolutní sračka v perfektním audiovizuálu.