Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (3)

Mischief

Mischief (2002)

Teckademics, jedna z nejznámějších tuningových společností, vám přináší ,,Mischief"" - více než hodinový film naplněný ilegálním streetracingem, pronásledováním policíí, ničením aut, hardcore tuningem. Uvidíte radikální akci na streetracingové scéně v DC, San Diegu, Philadelphii a dalších centrech ilegálních závodů ve Spojených státech. Film Mischief vám představí pravou a tvrdou realitu ilegálních závodů v USA.

List z Polski

List z Polski (2010)

List z Polski je holandský dokument o letecké katastrofě u Smolensku a následném vyšetřování této události. Film se zaměřuje na hledání odpovědí, proč Polsko ani Rusko důsledně nepátrají po příčinách této katastrofy. Připomíná také, že polská vláda v čele s premiérem Donaldem Tuskem se nedostatečně zajímala o vyšetřování v této věci a zároveň přenechala Rusku plnou zodpovědnost za vyšetřování jedné z nejvážnějších leteckých katastrof v dějinách Polska.

Bunt stadionów

Bunt stadionów (2013)

Nejnovější film Mariusze Pilise se pokouší odpovědět na otázku, kdo jsou fanoušci. Proč si vláda vzala stadiony do svého hledáčku? Proč média ukazují tribuny jako místa násilí? Autor dal slovo fanouškům. Projezdil republiku s kamerou, navštívil kluby v celém Polsku, i ty, které jsou největšími rivaly jak na hřišti, tak i mimo něj, aby uslyšel názor lidí, u kterých bylo slovo do té doby opomíjeno. Pohled do světa, který vypadá úplně jinak, než jak je uváděn v médiích.

Reklama