Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (390)

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

Filmařsky nádherný zážitek a dokonale odvedená práce. Jen kdyby ten konec nebyl tááááááák natahovaný (a obešel se bez poslední večeře), tak by ten film byl dokonalý.

plakát

Valerian a město tisíce planet (2017) 

Po vizualni strance opravdu uzasne, dej taky dobry, akcni sceny perfektne propracovane, jenze to cele pohrbiva hudba a prave ony dokonale akcni sceny, ktere jsou vizualne ůžasné ale tak nejak sterilni a vubec vas nechytnou, nejste napjati, vtahnuti do deje, za coz asi muzou hlavne herci, kteri u nich vypadaji stejne napjati a zaniceni pro praci jako pokladni na kase na konci dvanactihodinove smeny.

plakát

Wonder Woman (2017) 

Za mě osobně překvapení roku. Vážně jsem to nečekala. Naopak, bála jsem se na to jen podívat a donutila se to zkouknout vlastně jen tak z povinnosti. A nakonec se mi to opravdu líbilo (a to postavu WW opravdu nemám ráda) A Gal Gadot se opravdu ukázala! Nikdy bych nevěřila, že to řeknu ale WW je v tuto chvíli nejsilnější postava filmového DC (a to počítám i sebevražednej oddíl z loňského roku)

plakát

Cheongnyeongyeongchal (2017) 

Můj první korejský film... a rozhodně mě nalákal na zkouknutí i jiných. Přiznávám, že jsem šla do filmu aniž bych cokoliv tušila ohledně děje (teda kromě toho, že to bude o dvou kadetech) a byla jsem velmi mile překvapena, že to hraje na torchu vážnější notu i když vtipné okamžiky tam byly a přišlo mi to chvílemi "tak trochu ze života".

plakát

Final Girl (2015) 

Nemám nic proti "oplácanějším" herečkám, právě naopak. Je sympatické, když herečka vypadá jinak než ramínko na šaty. Jenže nějaká filmy prostě vyžadují určitou postavu. A tohle je přesně on. Hlavní postavou je totiž dívka, která je od svých cca 5 let trénována k tomu stát se vražedkyní a když ji vydíte máte pocit, že začala cvičit možná tak dva dny před tím, než se do kluků pustila (tou by odpovídali i její pohyby a bojové umění, kterému by spíše slušelo pyžamo a polštáře než zbraně). No o kamaře raději mluvit nebudu a scénář je taky takový slabší. Co ale musím pochválit, tak byly světelné efekty v lese, ty se povedli- asi jediné pozitivum filmu.

plakát

Žena v černém 2: Anděl smrti (2014) 

První díl byl v podstatě první (a zatím poslední) film u kterého jsem opravdu byla posraná strachy... Tady u toho jsem se jen děsně nudila a modlila se, at nekopírují nový konec a vymyslí ještě nějaký dodatek k předchozímu dílu (co se tajemství mrtvé týče). A ono nic. Jen tam dali hromadu dětí, budování atmosféry pořádně nula, přidaná romantická linka ( celkem sterilní, ale pořád nejzajmavější část filmu), příšerná traumata všech postav a stejně kde nic tu nic... Tohle je ten důvod, proč se nekoukám na druhé díly ani dobrých hororů a po téhle výjimce už asi žádnou další neudělám.

plakát

Raabta (2017) 

Nápad opravdu povedený, vizuálně taky pěkně koukatelné a ty kostýmy (myslím jejich minulá já) byly úžasné. První půlka, kdy se hlavní hrdinové do sebe zamilovávají je velmi pěkná, příjemná a vtipná, ovšem půlka druhá je taková... nemastná neslaná, to jejich zamilovaní v minulosti jim člověk pořádně nevěří, hlavně jí, celé to působí jen jako taková svadba z rozumu- no z jeho strany tam trocha touhy je, ale z její nic. Co se týká záporáka- já mám pro takový zamilovaný magory většinou slabost, ale tady mi přišel až moc vyšinutej a nějak sem mu tu jeho lásku vůbec nevěřila- tedy v jeho současném já, u něj byla zase procítěnější minulost a současnost jen čisté šílenství z léků, kterýma jej doktoři dopovali. Navíc musím srovnat s Magadherou- tady je za mě trochu lépe zvládnuta první půlka, ale zato v Magadheere vztah celé trojice v minulosti a poté celkové protnutí obou časových linek (navíc kdo si může říct, že byl ve dvou životech zabit tou stejnou zbraní, že? To je v Magadheeře hodně povedená část) PS: ani nevím jak, ale přes všechny ty mouchy sem ten film viděla snad už asi milionkrát a úplně se do něj zamilovala

plakát

A Flying Jatt (2016) 

Naprosto dokonalé! Po dlouhé době úžasný masala film, vtipný, po digi stránce dokonalý, náboženská a eko propagace tak akorát, akce vyvedená do nejmenších detailů, drama také super, jen mi trochu na nervi lezla jeho máma a ta romantická linka mi přišla ne úplně dotažená, ale to neva protože o tom to nebylo. A Tiger byl zase naprosto kouzelnej . Právě jsem to dokoukala a jsem plná pozitivních dojmů, proto je ten komentář tak sluníčkovej :D.

plakát

Mumie (2017) 

Musím říct, že mě ten film hodně bavil. A opravdu jsem se u něj nasmála. Bavila jsem se u něj více než u spousty komedii. Cožv bohužel bylo většinou ve chvílích, kdy to tvůrci zjevně nechtěli...