Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (390)

plakát

Teefa in Trouble (2018) 

Aliho jsem měla celkem ráda. Nepatřil mezi mé nej, ale ráda jsem se na film s ním podívala. V tomto filmu jsem se do něj zamilovala. Je naprosto doknalý. Teefa mu sedne jako hrnec na zadek. Prostě super. A s Mayou jim to společně moc sluší. Jinak btw. o čem je film: Teefa dostane od šéfa za úkol unést z Polska dívku, kterou chce provdát za svého syna. Anya si naproti tomu myslí, že je muž, který ji měl pomoci utéci před jiným domluveným manželstvím. Co bude dál, je nejspíše jesné :D. Ovšem na tom film vůbec nestaví. Prostě si užijete vtipný, akční nášup.

plakát

Rachcha (2012) 

Ram Charan mě okouzlil už v Magadheeře. Jen až letos jsem se dokopala k tomu skouknout další jeho filmy. A musím říci, že z Yevadu, Brece leeho i Govindudu... jsem byla naprosto nadšena. Možná ještě více než z Magadheery. Ovšem tohle je velké zklamání. On, ani nikdo jiný z osazenstva, se nesnaží ani trochu hrát (a třeba u Tamanny to opravdu hodně zamrzí), akční scýny až na jednu mi přijdou strašně nudné a taneční čísla jsou z většiny v průměru, občas mírně pod ním a dobře půlka z nich se mi do filmu vůbec nehodí. No o kvalitě děje se raději asi bavit ani nebudeme (chlapec potřebuje peníze na operaci nevlastního otce a dostane nabídku, že mu ji je ne-přítel zaplatí, když do měsíce sbalí dceru místního bosse, holka s ním uteče a celá její rodina je začne nahánět, no a pak se ukáže, že je to vlastně o něčem jiném...)

plakát

Trhlina (2019) 

Taková slabší ukázka toho, že někdy i film může být lepší než kniha (i když ne třeba o moc a ano ten film je opravdu lepší než ta kniha)

plakát

Tashan (2008) 

Prostě ne... Tohle mě nějak neoslovilo.

plakát

Govindudu Andari Vaadele (2014) 

Ono je to jen remake Kabhi Khushi Kabhie Gham. Včetně proslovu o Božství manžela- muž se nepohodne s otcem a ten jej vyžene z domu, po letech se jeho syn vrací do vesnice a postupně si získává dědovu lásku, aniž by ten věděl o koho ve skutečnosti jde. K3G má na své straně Amitabha Bachchana, SH Khana, Kajol, Hrithika Roshana a Kareena Kapoor (a upřimně i hudební čísla) a přesto se mi tento mladší a skromnější bratříček stavějící na Ram Charanovi a Prakhash Rajovi líbil více. Není tak ubrečený, srdceryvný a dramatický. Není prostě až tak extrémně emotivní. Navíc "posel" i jeho milá jsou zde daleko příjemnější a milejší (jak mám Hrithika i Kareenu ráda tak v K3G jsou oba strašně na ránu). Film mi příjde daleko milejší a celá ta rodina je tam tak úžasná, že bych se hned nechala adoptovat.

plakát

Yevadu (2014) 

Nevím proč, ale mám daleko raději Indické filmy o pomstě, než ty Americké. Možná je to tím, že tady si hrdina daleko méně hrabe do svědomí? Nevim. No v každém případě, tenhle film mě hodně nadchnul. Hlavně protože dostanete vlastně dvojitou pomstu :D. Svým způsobem.

plakát

Bruce Lee - The Fighter (2015) 

Z fimu jsem byla naprosto nadšená! Užívala jsem si dokonalou akci (scéna ke konci s kontejnerém je za mě osobně naprosto úžasná!), litovala hlavního hrdiny, když byl dítě, smála se vtipům, kochala se parodií na PK a oblíbila jsem si i jednu dvě písně. A celou dobu čekala jak to sakra dopadne (a taky sem se snařila nezamotat se v tom, kdo je sakra kdo). No a pak, nakonec, přišla WTF Superstar scéna. Naštěstí jsem celkově z filmu byla natolik unešena, ža ani tahle malá příšerost mě nějak v nadšení neutlumila.

plakát

Do Lafzon Ki Kahani (2016) 

Na film jsem se koukla jen kvůli Randeepovi (Kajal mám sice ráda, ale asi bych kvůli ní do toho nešla). A jsem z něj naprosto unešená! Nedávno mě uchvátil v Highway a dneska mě naprosto dostal v tomto! Jeho boxer byl dokonalý a s Kajal se ve filmu doplnovali, tam kde jeho postava ukazovala tvrdou skořápku se její hroutila pod náporem emocí. Kvůli nim se lehko přehlédnou i mezery v příběhu a naprosto se filmem necháte strhnout...

plakát

Highway (2014) 

Tenhle film jsem odkládala opravdu dlouho. A zase o tolik jsem nepřišla. Tedy- zpracování zajímavé, to určitě. Líbila se mi surovost filmu. A naprosto mě okouzlil Randeep Hooda. Zamilova jsem se do něj. ovšem postava Veery byla divná. Nějak jsem se s ní nemohla sžít. A vztah mezi Veerou a Mahabirem mi přišel taky tak nějak divný, chybělo mi mezi nimi hlubší pouto, jako by si po celou dobu každý hrál na svém písečku a nezajímal se o to co ten druhý dělá. A navíc se mi nelíbil konec, také mi plně k filmu neseděl.

plakát

Prokletí spící panny (2016) 

Musím pochválit vizualizaci filmu. Místy připomínal delTora a místy Burtona.