Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (5)

Chyť mě, když to dokážeš

Chyť mě, když to dokážeš (2002)

Chyť mě, když to dokážeš patří mezi mé nejoblíbenější filmy spolu s režisérem Stevenem Spielbergem. Jak je vidět spolupráce S. Spelberga a T. Hankse je naprosto dokonalá. Jediný co mi trochu vadilo bylo obsazení L. DiCapria. Ale nodokážu si představit někoho jiného namísto něj. Je sice spousta mladých herců (E. Wood, O. Bloom), ale nikdo nedokáže působit přesvědčivým a nevinným dojmem mladého lupiče.

Kill Bill

Kill Bill (2003)

Hroznej masakr!!! Nechápu, jak jsem mohl jen zapomenout hodnotit. Hamba mi! Jde o naprosto geniálně promyšlenej film od záčátku až do konce, trochu mě nejdřivě zamrzelo, že snímek byl rozdělen na dva, ale ono to zase tak moc nevadí. Quentin Tarantino je prostě masakrovej bůh! Nikdy jsem víc krve a uřezanejch končetin neviděl, myslel jsem že to bude otřesnej film, ale celý to je povzneseno perfektní hudbou, která tomu dává trochu tý grotečnosti. Některé dialogy jsou nezapomenutelné obzváště pokud se už už schyluje k nějakému tomu krveprolití. Hlavně se ani minutku nenudite, hlavně nesmíte kill bill brát vážně, musíte znát trochu Tarantina a pochopíte co má za styl točení. Jednoduše dávám 100% nemá to obdoby!

Kill Bill 2

Kill Bill 2 (2004)

Po první dílu jsem očekával plno soubojů. I když se mé očekávání nevyplnilo, filmu to nijak neuškodilo. Naopak rozsáhlé dialogy nám alespoň objasnily mnoho otázek z prvního dílu a přidalo to celému filmu na vážnosti. Závěrem: Jen tak dál, Quentine

Vzpomínky

Vzpomínky (2006)

Jo přesně, začíná to jako nějaká kriminálka Las Vegas, ale to by bylo dost chabý na celovečerák. Fakt ani nevím co napsat, jsem nějak moc nabouchanej emocema a dojmama, určitě si ho ale zařadím do mých oblíbených, jelikož to nemá obdoby... Nečekal jsem, že to nabere až takových obrátek. Hodně se mi líbila hra s obrazem pomocí IT technologií, sice jsem to vysvětlení prostorů a různých blábolů okolo dimenzí moc nepochopil, ale ve výsledku to bylo stejně jedno. I bez těch serepetiček to byl fakt trhák, kterej mi bral dech. Nejvíc mě ale na filmu bavily nejrůzenější detaily, jak vše pomalu do sebe zapadalo a nezapadalo, hlavně, že to dávalo ucelenej obraz a smysl proč a co se dějě. Konec byl taky bravůrně zpracovanej a hlavně jsem ho nepředvídal! Docela mi vyrazil dech, proto si celej film zaslouží to, co si zaslouží, možná těch pět hvězdiček je ještě málo!!!