Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (43)

plakát

Doktor Spánek od Stephena Kinga (2019) 

Od začátku bylo naprosto jasné, že se film bude snažit hodně navazovat na film Osvícení od Kubrika a ne na knihu. Četla jsem ji, a musím si přečíst i Spánka, protože jsem zvědavá na ten konec. Musí být neskutečně odlišný od filmu. Atmosféra super, opět očividně byla snaha vytvořit podobnou, jako u Osvícení. Co se dá ale dělat, Kubrick byl jen jeden.

plakát

Pokání (2007) 

Jak často se stane,že filmové zpracování je lepší než sama knižní předloha...no,nikdy. Pokání se ale dokázalo dostat přinejmenším na stejnou úroveň a to je opravdu co říct. Běžte se na to podívat, vemte každého, kdo se Vám dostane do ruky, poplačte si, nebo ne, ale hlavně si to užíte, protože to je jeden z nejlepších filmů, co kdy uvidíte, slibuju.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Nemůžu toho říct dost, aby vystihla, jak je HIMYM skvělý seriál, tak za sebe nechám mluvit své hvězdičky. Prostě nádhera. A jistě, Neil Patrick Harris je absolutně dechberoucí, ale i ostatní herci jsou nepřekonatelní. Moje osobní favoritka je Robin "Sparkles" Scherbatsky s kterou mám společnou zálibu ve zbraních a vrytou nenávist k dětem :-)

plakát

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 

Klaním se pane Burtone, tolik krve a zpěvu a přesto je to jeden z nejlepších filmů jaký sem kdy viděla. Pan T od pana D byl nádherně temný a jeho břitvy podaly druhý nejlepší herecký výkon ve filmu. Helena Bonham Carter je podle mě nejlepší žijící herečka a Alan Rickman by je neskutečně roztomilý hajzl, teda padouch. No a "Borat" je ,jako všude, perfekní. Jen jedna připomínka panu Bartonovi: Na mě, pořád málo krve :-) Kecám, bylo to skvělý.

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Na některé seriály se člověk podívá jednou a i to je moc. Ale u trpaslíka tohle neplatí. Osobně sem každý díl viděla alespoň 10x. Druhý nejpovedenější britský sitcom. Musel opustit první příčku kvůli IT Crowd. A víte co, jen sympaťáci umíraj mladý

plakát

Byl jednou jeden... život (1987) (seriál) 

Můj oblíbený seriál v dětství. Když jsem vyrostla, tak mě maličko zklamalo, že v mozku nemám toho starýho dědulu, co pořád chrupe, a že neurony si nezpívají tři tambury. Kruté vysvobození ze světa dětí. Ale musím uznat, že sem se u toho víc nasmála v dospělosti

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

Od té doby, co znám futuramu, je mojí oblíbenou větou: "Kiss my shiny metal ass".

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

hmm ..... Simpsonovi.

plakát

Smrtonosná past 4.0 (2007) 

Jistě, že čtyřka nená na na jedničku. Ale dvojku a trojku s klidem převálcovala. Scéna c vrtulníkem mě bude ve snech pronásledovat ještě hodně dlouho

plakát

Jackass 2 (2006) 

Je to velice zvláštní "film". V jednu chvíly jste absolutně znechucený a utíkáte od televize a v druhé se klátíte smíchy k zemi. Absolutně jsem žasla, jaký svině jsou jackass chlapci, když kamaráda, který má panickou hrůzu z hadů, zamknuly s jednou takovou potvůrkou. Ale stejně mi to nezabránilo, abych se nesmála. Nojo, po prvním díle se ze mě stala svině a s radostí to přiznávám.