Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (24)

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Jako akcni film dobry. Jako Terminator slabsi. Bez atmosfery, bez originalniho pribehu nebo aspon nejakyho zvratu.

plakát

Westworld - Parce Domine (2020) (epizoda) 

Za mě zatím nejlepší díl Westworldu. Tenhle díl byl něco mezi Terminátorem a Equilibriem.

plakát

Diavoli - Episode 1 (2020) (epizoda) 

Nevím, jestli to bylo prostředí nebo herci, ale první díl mě vůbec nezaujal. Přišlo mi to velice povrchní a nenašel jsem důvod, proč by mě měl zajímat další vývoj.

plakát

To Kapitola 2 (2019) 

Tříhodinová kompilace rádoby hororových scének, které jsou však pojaté vesměs komicky, formou vhodnou do dětského strašidlového filmu. Nejvíce ale filmu škodí roztříštěnost na jednotlivé halucinogenní zážitky hlavních hrdinů, kteří jsou nezajímaví a divák nemá šanci si k nim ani za 3 hodiny vybudovat nějaký vztah. Kdyby to alespoň nebylo pořád to samé dokola... vyletí legrační bubák a pak se zas všichni sejdou v lobby hotelu. Natočen je film docela hezky, ale raději bych ty 3 hodiny svého času využil jinak.

plakát

Ženatý se závazky (1987) (seriál) 

Seriál se musí hodnotit v kontextu 90. let, protože moc dobře nestárne. Vzniklo mezitím více absurdních sitcomů, ale nikdo nemůže popírat, že Married with Children byl ve své době ojedinělý klenot televizní sitcomové tvorby.

plakát

Mladý papež (2016) (seriál) 

Přišlo mi to jako Sorkinovský seriál z prostředí církve. Zatím jsem to po 5 dílech ukončil, protože zas tak "dlouhé zimní večery", abych dokázal tento pomalý příběh vstřebávat, teď nemám.

plakát

Westworld - Dveře (2018) (série) odpad!

Vůbec nechápu, co se stalo. Jak může něco tak hrozného následovat po podařené první sezóně? Strašně jsem se snažil, ale po 5 dílech už tu pekelnou nudu a haldu nesmyslných keců nedávám a musím přeskočit na poslední díl a doufat, že 3. sezóna se zase trochu vrátí k původní atmosféře, která se ve 2. sezóně úplně vytratila. Je to jako kdyby to ani nenatáčelo HBO, ale nějaký streamingový startup bez zkušených scénáristů.

plakát

Hříšníci (2011) (seriál) 

V seriálu se prolíná spousta dějových linek a některé z nich jsou boží, jiné bohužel trapné a silně otravné. Naštěstí máme DVR a možnost přetočit každou scénu, kde se objeví ten odporný William H. Macy, nebo tedy, přesněji řečeno, jeho silně nesympatická role - Frank.

plakát

Viceprezident(ka) (2012) (seriál) 

Parádní seriál, který dokáže být konzistentně kvalitní. Takových se moc nevidí. Pár dílů se nepovedlo, ale vždy se to dalo snadno odpustit.