Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krátkometrážní

Recenze (1 071)

plakát

Gangs of London - Episode 5 (2020) (epizoda) 

Wow. Evans potvrzuje své kvality akčního boha v kombinaci s nekompromisní brutalitou. Takové obléhání baráku se jen tak nevidí. Dosavadní highlight série a asi i tím zůstane. Jinak epizoda dějově předchází čtvrté.

plakát

Gangs of London - Episode 2 (2020) (epizoda) 

Už to vypadalo, že to bude spíše kecací díl, ale finální útok na trailer park..holy fuck!

plakát

Gangs of London - Episode 1 (2020) (epizoda) 

Zatím spíše rozjezd, kdy na 90 minut je jedna skvělě nasnímána hospodská rvačka, kde jde vidět Evansova kinetika z The Raid a jedna bitka se sekáčkem. Uvidiíme, co předvede v 5. díle, který taky režíroval.

plakát

Avanpost (2019) 

Chvílemi jsem uvažoval o plném hodnocení, přeci jen military sci-fi je pomálu a tady je deisgn techniky, uniforem skvělý a triky na vysoké úrovni jako Hollywood., Ano, mimozemšťané s vagínou na obličeji trošku směšní, ale celková atmosféra mi sedla. Akčních scén je tu jen asi 2,5. Ta první je rychle utnutá a finální je neskutečný masakr, kdy se masakrují skoro stovky lidí. Prostě takový ten typ filmu, kdy od toho člověk moc nečeká, ale dost mu pak sedne.

plakát

Blood Machines (2019) 

Hudba skvělá, vizuál taky, ale dějově je to řídké. Rozdělení do 3 krátkých epizod v podstatě jen aby u titulků mohla zaznít celá skladba od Carpenter Brut. Tak půl cesty, buď by to chtělo trochu méně a zkrátit, nebo více nahustit.

plakát

Vyproštění (2020) 

Chris Hemsworth se ve full John Wick military mode vydal řešit populační explozi Bangladéše brutální redukcí jejích zkorumpovaných vojenských a policejních složek. Scénář Joea Russa je prostý jak jen může být, ale přes tu tunu akce mi to výbec nevadilo. Sam Hargrave je po Chadu Stahelskim další stunt coodinatoor jehož režisérskou dráhu se vyplatí sledovat a doufám, že dál bude točit podobné nářezy.

plakát

Neuvěřitelná (2019) (seriál) 

Bylo to super, ale těch 5* dát nemůžu. Hlavně postava Marie si za většinu svých problémů může vlastně sama svým chováním, ale pak je překvapená, že se k ní ostatní chovají tak, jak chovají. Nemohl jsem s ní prostě soucítit.

plakát

Lov (2020) 

Na ploše 90 minut skvělá zábava, která svým smyslem uráží jak konzervativce, tak liberály a Chorvaty navíc k tomu :D Betty Gilping má svůj šarm a už jsem si myslel, že hlavní roli bude mít Emma Roberts na začátku. 8/10