Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krátkometrážní

Recenze (1 071)

plakát

Černé zrcadlo - Sklapni a tancuj (2016) (epizoda) 

Black Mirror bez sci-fi prvku a hodně blízko realitě, že v podstatě mrazí z toho, že se tohle může opravdu stát. A ten konec. You have been trolled!!!

plakát

Marvel's Luke Cage (2016) (seriál) 

Season 1: 75%. Zatím nejslabší příspěvek do Netflixovského Marveláckého universa. Body k dobru, že to má jistou atmosféru černošského Harlemu ze 70. let, kdy se točily blaxpoitation filmy. Na druhou stranu je to velmi natahované, že těch 13 dílů je až moc a akční scény nejsou moc efektní. Ono je to dané i postavou, Luke je prostě neprůstřelný hromotluk, který nemusí uhýbat a krýt se, takže jen stoji a pomalu jde k nepříteli, aby ho pak uzemnil ranou pěstí, žádnou dynamiku tedy moc čekat nelze a tedy i efektivnost jakou má Daredevil. Uvidíme jak na tom bude Iron Fist, který už ovládá martial arts.

plakát

Červený trpaslík - Série 11 (2016) (série) 

Povedený návrat. První epizoda se ještě hledala, ale každá další už byla lepší a lepší. 80%

plakát

The Siege of Jadotville (2016) 

Netflix je stále ambicioznější a vypravuje se i na pole filmů. Zde dokazuje, že i když film viditelně má menší rozpočet, tak dokáže přitáhnout solidní akcí a dějem. Dornan se snaží zbavit image Greye co nejvíce jak vidno a jako drsný velitel irské posádky mu to celkem jde. Kdybych na tohle šel do kina, tak bych odcházel taky spokojen.

plakát

Timeless - Pilot (2016) (epizoda) 

Neurazí, úplně ale nenadchne. Ale pokud to bude fungovat epizodicky, kde se každou epizodu podíváme do jinného období, tak na týdenní výplach to je ideální. Ale bralo se to opravdu hopem, prostě máme stroj času a berte to tak.

plakát

Mělčiny (2016) 

Fajn odpočinková žánrovka. Serra používá některé postupny, které uplatnil i předtím a pak je to v podstatě jen one-man role pro Blake Lively, na kterou se zde opravdu velmi dobře dívá. Ale největší drama není jak se bude dařit hlavní hrdince, ale .....přežije to ten racek???

plakát

Želvy Ninja 2 (2016) 

Výplachová blbina. Ale Megan je tu těžce hot.

plakát

Sully: Zázrak na řece Hudson (2016) 

Solidní Eastwoodova režie a solidní Hanks. Žádné zbytečné odbočky. Jen postupně dávkovaný pád letadla a jeho vyšetřování. Délka úplně akorát a tedy solidních 8/10. Akorát jsem byl zaskočen, že je už to vlastně přes 7 let od události. Ten čas ale běží.

plakát

Star Trek: Do neznáma (2016) 

Ano, opravdu to spíše vypadá jako TV pilot k seriálu. Obzvláště prostřední třetina na planetě. Abrahamsovy Star Treky mám dost rád hlavně proto, že jejich atmosféra a vyznění byla odlišná od předchozích filmů a seriálů. Tady tohle se zas vrací zpátky k tomu, co už tu bylo dlouho předtím.

plakát

Šingeki no kjodžin ATTACK ON TITAN: endo obu za wárudo (2015) 

Druhá část přinesla narozdíl od mangy původ vysvětlení titánů a post-credit scene zas, že ten svět, kde se to odehrává je něco jako pokusná aréna, kde se vše odehrává, což se doufám v manga vysvětlí jinak. JAko zpestření zajímavé, ale raději koukněte na anime a přečtěte si mangu.