Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (363)

plakát

Zoolander (2001) 

Pro mě jeden z těch filmů, kterému můžete dát buď odpad, nebo pět hvězdiček. V prvé řadě to je šíleně ujetá kravina, no a v druhé řadě je to šíleně ujetá kravina. Doporučuju český dabing - Jeníček je nezapomenutelný!

plakát

Kalifornie (1993) 

Film který pohladí u srdce. Geniální herecký výkon Juliette Lewis!

plakát

Sexy párty (2002) 

Nejklasičtější fekální komedie ze všech!

plakát

Za kačku svlíkačku (2009) (pořad) 

Nejvíc mě baví Philber, který se na to dívá kdy může a pak tomu tady dá odpad ;-). Pořad super, škoda že tam nevolá více lidí (zajímalo by mě, na kolik se vyšplhá cena hovoru) a že si většinou berou ty hnusný ceny... ;-)

plakát

Avengers (2012) 

Nejvtipnější a nejnahláškovanější akční film za posledních deset let. Narozdíl od Thora nebo Kapitána Ameriku ani chvíli nenudil, měl spád, ke konci byl až zběsilý. U mě překonal i Iron Mana, v což jsem před promítáním ani nedoufal... PS: Marigold je *** a *** a taky ***! ;-)

plakát

Andromeda (2000) (seriál) 

To máte za neustálou snahu pomáhat!

plakát

Hunger Games (2012) 

Překvapivě dobré. Skvělá kamera, nepřeháněli to s emocemi, sehnali hlavní herečku, která umí opravdu hrát, dokonce přimíchali i pár celkem brutálních záběrů... Film nenudil, jediné co se mu dá vytknout je předvídatelnost, ale to už tak u filmů pro teenagery prostě bývá.

plakát

Blonďatá bestie (2011) (divadelní záznam) 

Škoda té kamery, jinak to byla klasika. Trochu mě mrzí, že si to před představením nepřečetli vícekrát, místy jde vidět, že vyloženě tápají v textu a hledají na kterém řádku skončili. Naštěští, že všichni víme, že to vše bylo nahrané, jinak bych se nesmál, ale opravdu brečel... A Kmentu platí ODS, a Kmentu platí ODS, a Kmentu... ;-) 4.5/5 Za snahu a odvahu se mediálně svézt na živé kauze (I když musím říct, že Ivánek z tohoto nebude)

plakát

Gynekologie 2 (2007) (seriál) 

Tohle dílko je pro opravdu úzký kruh zaslíbených, kteří denně trpí, když v televizi uzří věci jako Nemocnice na kraji města, nebo jak se ten bastl jmenoval. Seriál staví na tom jak špatně je natočený, jak zlé jsou v něm repliky a jak přehnaně se snaží být "vtipný". Prostě nic, co by běžný smrtelník byl schopný akceptovat.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Konečně zpracování, u kterého jsem neusnul. Popravdě se mi tato verze líbila mnohem více, než původní Švédská. Byla svižnější, temnější a místy se dokonce Fincher pokusil o vtip. Za mě tedy 4.5/5 za laskavé rodinné drama s trochou sexu navrch. P.S. Mám strašnou chuť koupit si Volvo a tiskárnu EPSON ;-)