Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Rodinný

Oblíbené filmy (10)

Smoke

Smoke (1995)

Už několik let nekouřím,ale kvůli filmu Smoke,bych měla chuť začít znova,atmosféra malé trafiky se sympaťákem Auggiem ve mně vyvolává pocit blaženosti.

Kurz negativního myšlení

Kurz negativního myšlení (2006)

Po dlouhé době parádní komedie u které mi tekly slzy smíchu,je zde vidět,jak je možné natočit s pár herci v jednom interieru opravdu zábavnou podívanou.Humor severských zemí je nám tak blízký!

Tenkrát v Americe

Tenkrát v Americe (1984)

Film,který jsem viděla před lety a nechal v mé hlavě silný zážitek,pak jsem na něj zapoměla,tedy ne úplně,ale už jsem si nemohla vzpomenout na název,často jsem známým vyprávěla o tomto užasným příběhu,kde bravurně hrál R.De Niro a který trval 3,5 hod.,až po seznámení se stránkama CSFD mi byl pripomenut mojí kámoškou Philippou,a najednou se v mé hlavě rozsvítiloTO JE ONO!Gangsterská sága na jedničku!

Nesnesitelná lehkost bytí

Nesnesitelná lehkost bytí (1988)

Jak tenhle film miluju,ale až ted´ píšu komentář,protože čtu knížku a připadám si jako režisér,čtu a vidím výrazy v obličejích,konkrétní situace,dialogy...prostě nádherné souznění.Nikdy jsem tenhle pocit neměla tak silný,jako právě v Nesnesitelné lehkosti bytí,to je pro mě snesitelná lehkost být...Úžasná Juliette i Daniel,teda Tereza a Tomáš! Sám pan Kundera byl nespokojen s filmovým přepisem jeho díla,nedovolil další pokusy.To jsem se dočetla v knize samotné...

Hlas moře

Hlas moře (2004)

Tak nevím čím bych začala,je to nádherný film,s úžasnými hereckými výkony,J.Bardem mě znova a znova přesvědčuje o svém nekonečném talentu.Téma eutanázie z pohledu mnoha lidí,ať souhlas nebo nesouhlas,ve mně spouští plno otázek"co já,co si o tom myslím"a myslím,že to tak mají i ostatní.Dlouho budu mít tenhle zážitek v hlavě,kdyby byla možnost dát deset hvězd,tak dám!

Adamova jablka

Adamova jablka (2005)

Vždycky jsem si myslela,že je velká snaha přivést člověka k víře,ale odvést od víry...Kterak nácek jal se zbaviti víry představeného...Film mě fakt pobavil,miluju severský černý humor,a takovou tu syrovost až na kost.Napravující komunita stávající z partičky různých individuí pod vedením duchovního je myslím ideální cesta jak se "uzdravit"!