Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (376)

plakát

Bezpečný přístav (2013) 

Klasická romantika "okořeněná" krimi zápletkou, která neurazí, tudíž by to bylo tak za 3 hvězdy. Ale Julianne (opravdu naprosto typ Ashley Judd) je v blond velice krásná a Josh je jako vždy úplnětotálněnaprosto k sežrání, takže asi tak...

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Hudebně, vizuálně i myšlenkově nádherný kousek. Film plný nezapomenutelných záběrů a dechberoucích pohledů a dojemných okamžiků a úchvatných myšlenek a... Spousty dalších hezkých věcí, které zahřejí u srdce a ve snílcích uvězněných v nudných a prázdných životech probudí neskutečnou touhu zažít všechna dobrodružství a vidět všechny krásy, co se jim honí hlavou. Celým filmem prostupuje radost z bytí a žití a z krás světa a nenápadně navádí, ať už se lidé dají konečně dohromady a začnou prožívat své sny. Absolutně čistý, nepatetický, lidský zážitek, pro mě jeden z filmů roku. A navíc s geniálním soundtrackem. Scéna se Seanem Pennem v horách naprosto úchvatná! Dát do jednoho filmu Arcade Fire, Island, Space Oddity a Himaláje byl mistrovský tah. Je mi z toho dobře a posílám Walterovi smajlíka :-)

plakát

Rande v Římě (2010) 

Vydržela jsem to hlavně proto, že tam byl Josh Duhamel a na toho se mi prostě velice, velice dobře dívá. A potěšil Lee Pace v rozkošné miniroličce.

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Do rukou se mi dostala jak verze s Dennisem Quaidem, tak verze se třema klukama. Podívala jsem se na tu quaidovskou a se stoprocentní jistotou můžu říct, že tohle je ideální film pro zdejší přeinteligentní uživatele. Rozhodně by se měli podívat a pak si zchladit žáhu v úžasně rozvláčném komentáři o stupiditě tohoto snímku. Sorry, error, ale mně se to líbilo. Jen jsem chvílemi nevěřila, že to opravdu někdo natočil. Děti ve strojích a reklama na Tampax naprosto geniální, Duhamel se svým kocourem strašně roztomilí.

plakát

Zločiny nad Seinou (2013) (seriál) 

Po prvním díle, nic moc, všechno bledé, šedé, unavené, unylé, nudné... Uvidíme, jestli se to vybarví...

plakát

Velkej Honza (2012) (studentský film) 

Chtěla bych vidět Strom.

plakát

Zázraky vesmíru (2011) (seriál) 

Nádherné, ale tím myslím opravdu NÁDHERNÉ animace, úžasná hudba, krásná a jednoduchá přirovnání a profesor Brian Cox, jehož nadšení nezná mezí, z tohoto dokumentu dělají (aspoň pro mě) must see...