Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Tady snad není co psát. Je to prostě nejlepší animovaný seriál co byl kdy nakreslen. Doufám že se bude pokračovat v natáčení dalších dílů. Naprostá špička.

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Každý díl je naprosto úžasný. Rowan Atkinson je v téhle roli úplně neskutečně vynikájící, hrát to někdo jiný, tak by to stálo za prd.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Tak tento seriál mě uplně dostal. Je to něco neuvěřitelného. Wentworth Miller byl pro mě uplně neznámý herec, ale je to borec. Na seriálu žeru uplně každý díl, prostě to nemůžete vydržet a musíte se dívat stále až do konce, berete každé slovo co vypustí, prostě paráda. Největší máza je pro mě postava T-Baga v podání Roberta Kneepera, který to zahrál opravdu neskutečně. Na seriálu je zarážející to, jak se ale pořád protohoval, ale to mi vůbec nevadilo. Prostě nejlepší seriál všech dob jaký jsem kdy viděl.To jsem napsal po 1. sérii. Jak tady někteří píšou, že 2. řada je o třídu nižší a třetí dokonce o dvě tak bych mu velice odporoval. Je to uplně neskutečné. Parádní seriál se vším všudy, kdyby hltáte každé slovo, které herci vypustí. Velmi se mi líbil herecký výkon Dominica Puracella (Lincoln Burrows). Doufám že se natočí čtvrtá řada.Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super - Super seriál.