Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (88)

plakát

České století (2013) (seriál) 

Tohle není filmová jednohubka nevalné chuti, kterou slupnete před spaním a pak si jdete pro nášup. U tohoto seriálu je potřeba mít nějaké vstupní informace a v ideálním případě vás po skončení donutí sednout k internetu nebo encyklopedii ( u nás doma se osvědčuje dvoudílné Kdo byl kdo v české historii ve 20. století) a některá jména a osudy si dohledat a doplnit. V současné situaci, kdy je český národ - z mého pohledu středokolského učitele - blbější a blbější je to jako živá voda. Znát své dějiny by měla být elementární záležitost každého z nás - a můžem se jen radovat, že máme tu možnost kouknout se na to i z jiného pohledu než je učebnice dějepisu a suchopárné vyprávění (odpusťte tu generalizaci) nějakého uspávače hadů za katedrou.

plakát

Sanitka 2 (2013) (seriál) 

Co si budem povídat, žádný super kulervoucí příběh nečekejte, nedočkáte se. Na druhou stranu, pokud si chcete - a měli byste - zopakovat jak postupovat v případě poskytování první pomoci v různých případech, jakže se to volá ta rychlá záchranná, co se jim vlastně všechno říká a jak to pak vypadá, nenajdete asi lepší a zábavnější instruktážní video. Nezatracovala bych proto do pekel odpadu, neb víme, že odpad má přecejen trochu jiná kritéria.

plakát

Vlhká místa (2013) 

Tenhle film zdaleka není pro každého.. Je to film pro drsný holky. Pro ty, co se nebojí si přiznat, že něco z toho občas taky udělaj. Pro upjatý pipky je to moc naturální. A pro naše ypsilonové polovičky zase až příliš demýtizační. Jsou věci, který chlapi o holkách prostě vědět nechtějí. A protože já jsem drsná holka, musím dát za plnej! :)

plakát

Legendy z Dogtownu (2005) 

Chichi, chcete vidět Heatha, jak si hraje na Jeffa "Ďůda" Bridgese? Tak v tom případě si to pusťte a nebudete zklamáni!

plakát

Gravitace (2013) 

Hm, zdá se, že jsem zřejmě byla na jiném filmu...

plakát

Hon (2012) 

Ideální film pro budoucí pančelku, co několik hodin před shlédnutím podepsala smlouvu! Budu si muset na ty primánky dávat bacha! :) Duši i tělo sžírající drama plné bezmoci s několika scénami, při kterých mi naskočila husí kůže velikosti Himalájů. Nic pro slabé povahy...a učitele/-ky v mateřince.

plakát

Šarlatový a černý (1983) (TV film) 

Gregory tentokrát po Římě neprohání Audrey, ale nácky...a jde mu to úplně stejně barvurně!