Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (296)

plakát

Exmanželka za odměnu (2010) 

Kdyby tento film měl 75min, asi bych neměl námitek. Ale 110min už je zbytečně natahované. Herecké obsazení slibovalo příjemnou podívanou, což se také nakonec stalo. Nicméně v příběhu nemůžeme hledat žádné zvraty a ani tou romantikou se zde (naštěstí) příliš neplýtvalo. Jako oddychovka se to dá velice dobře ztrávit, ale pokud se chcete podívat na nějaký film který vás naprosto dostane a zaujme, tento to bohužel rozhodně nebude. (Viděno 24.06.2010)

plakát

Čtvrtý druh (2009) 

Ano, bylo to smyšlené, což odporuje tvrzení herců - nicméně mě to nijak nelimitovalo. Byla to velice zajímavá podívaná, zhruba po dvaceti minutách nabral film velice dobrý spád a já se bavil. I když se dívám na horory sporadicky, tak se většinou nelekám - zde se mi to podařilo, takže další malé plus. Velice zajímavý rozměr přidaly ,,amatérské'' záběry. Atmosféra byla výborná, jen škoda podle mě trochu nezdařilého soundtracku. Přesto čtyři hvězdičky dle mě adekvátní. (Viděno 23.06.2010)

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Pokud si i uvědomím, o jak jednoduchý a prosťoučký příběh šlo, nepřijdu na to, proč bych dal méně než čtyři hvězdičky. Film mě i přes tuto skutečnost bavil, vůbec se nějak zbytečně nepozastavoval, prostě a jednoduše řečeno se na něj moc příjemně koukalo. Je prostě vidět, že Tim Burton takovéto zvláštně natočené filmy ovládá s bravurou. Navíc Mia Wasikowska mě velice příjemně překvapila, Johny Depp byl jako vždy vynikající. (Viděno 25.05.2010)

plakát

Griffin a Phoenixová (2006) 

Vcelku slušné romantické drama o dvou umírajích, jež se do sebe zamilují. Příjemný příběh, herci i soundtrack. Nicméně po chvíli začal nudit, proto jen tři hvězdičky. (Viděno 25.05.2010)

plakát

Pevné pouto (2009) 

FIlm, jenž má své jedinečné a parádní momenty, ale zároveň se nedokáže chovat celistvě. Dokud se děj nachází v realitě, nemám prakticky co vytknout. Jakmile ale přijde část v ,,mezinebí", jež hraje všemi barvami takovým způsobem, až to působí kýčovitě a křečovitě, začne se film v těchto efektech řekl bych až zbytečně utápět. Začátek a způsob vyprávění vypadal velice zajímavě, nicméně film vzhledem k jeho délce a ději, jenž je dle mě neúměrně natahován, začne po jisté době nudit. Hlavním překvapením pro mě byli Saoirse Ronan a bravurně zahraný záporák Stanley Tucci. Nicméně na víc než tři hvězdičky to ode mě není. (Viděno 10.05.2010)

plakát

Bratři (2009) 

Já jsem se bohužel na toto drama asi až přetěšil. Jednalo o velice silný příběh, který byl i zajímavý. Ústřední herecké trio též nezklamalo, ale nějak mě to i přes všechny tyto fakty nudilo. Navíc pro mě byl tento film naprosto otřesně zakončený. Takže pro mě bohužel jen průměr (Viděno 03.05.2010)

plakát

Cesta (2009) 

První co mě velice na tomto dramatu zaujalo, byl velice silný příběh, jenž se zajímavě rozvíjel po celý film. Druhá věc, která mě navíc velice nadchla, byl moc zdařilý soundtrack. Film běžel svižně, bez zbytečných zdržujích fragmentů, navíc skvěle hrající Viggo Mortensen tomu dodával tu správnou atmosféru. Avšak najde se tu jedna věc, která mě po celý film naprosto rozčilovala, ale nakonec se jí v hodnocení nenechám rozhodit - tou věcí byl Kodi Smit-McPhee, který mě minimálně půlku filmu opravdu děsně iritoval. Nicméně se jedná o velice zdařilé dílko, takže nevidím důvod, proč tomu čtyři hvězdičky nedat - průměr by byl málo (Viděno 28.04.2010)

plakát

Skřípění (2003) 

Klasická pohodovka o cestě naříč Amerikou za svým snem. Ničím nepřekvapila, zároveň ale podané bez zbytečných fekálií a podobných věcí. Pro mě malé plus za účast Jennifer Morrison a Adama Brodyho. Jinak ale prostě klasický šumák (Viděno 24.04.2010)

plakát

Suprhrdina (2008) 

I přes fakt, že je to neskutečná konina jsem se slušně zasmál. Takže nevidím důvod tomu dát něco hrošího, než-li průměr... (Viděno 18.04.2010)

plakát

Nutné k přežití (2006) (pořad) 

Sleduji pravidelně na Discovery Chanel a musím říct, že je to parádní a zároveň poučné.