Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (102)

plakát

Fotři (2023) 

V půlce jsem to vypnul. Takže asi tak :)

plakát

Zilionáři (2016) 

Čekal jsem daleko větší blbost... ale samozřejmě šlo z tématu vycucat daleko víc. Ale za mě relativně dobrý v rámci "žánru"

plakát

Timeless (2016) (seriál) 

Má to krásnou výpravu, triky a všechny tyhle věci. Muselo to stát hromadu úsilí a peněz a je to taková blbost. Zajímavá myšlenka, ale úplně zabitá hloupým scénářem, lacinými hereckými výkony, nedostatkem jakéhokoliv napětí a tak dál.. Fakt škoda, cestování časem mám moc rád.

plakát

Spravedlnost podle Spensera (2020) 

Nebylo to úplně blbý, ale vadily mi tam ty klišé hlášky a sem tam blbosti ve scénáři.

plakát

Na shledanou včera (2019) 

Nebýt Michaela J. Foxe a jeho hlášky "Great Scott" váhám mezi odpadem a jednou hvězdou. Dalo se z toho vytěžit daleko víc, nesmyslné chování hlavních postav, nedotažené myšlenky... chybějící konec.. Zbytečný film. Úplně.

plakát

Game Over, Man! (2018) odpad!

Po pěti minutách jsem to znechuceně vypnul.

plakát

Aquaman (2018) 

Byla to celkem zábavná blbost.

plakát

Trpaslík (2017) (seriál) 

Pro mě je tohle asi nejlepší český seriál za poslední (dlouhou) dobu. Shlédl jsem ho až po seriálu Most! a i když ten je taky kvalitní, tak Trpaslík mě bavil ještě víc. Tím jak téměř nesleduji televizní vysílání a českou seriálovou scénu, jsem se o něm dozvěděl vlastně pouze díky velké medializaci Mostu. Hodně se mi líbil Martin E. Kyšperský, kterého bych v seriálu vůbec nečekal, protože jsem ho znal jako hudebníka, bavil mě samozřejmě Martin Hofmann a hlavně mě bavily všechny ty zajímavé nápady, které člověk jinde neuvidí.

plakát

Parchanti (2010) 

Přímočarý béčko, co se tváří jako áčko a je docela hezky natočený. Když od toho nic nečekáme, tak se hezky pobavíme.