Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (81)

plakát

Šerifové z Texasu (2010) (seriál) 

Hodnocení po shlédnutí pilotu. Jsem velice mile překvapen. Už podle trailerů z toho, že seriál produkuje Jerry Bruckheimer, jsem očekával, že to bude dobré. Ale co jsem dostal bylo lepší než jsem čekal. Povedené obsazení hlavní hrdinky a vedlejších postav zejména jsem rád za Amauryho Nolasca, kterého jsem si v Prisone Breaku docela oblíbil a pak Jesse Metcalfe, ze Zoufalých Manželek.

plakát

Mortal Kombat: Legacy (2011) (seriál) 

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami. Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno.

plakát

Neznámý (2011) 

- Liam Neeson (znáte z Taken(96 hodin)) v roli doktora, jenž po autohavárii ztratí paměť. A když jde po tom, co si vlastně pamatuje zjišťuje, že on není on. Avšak zde jde o trochu víc než si sám myslí. Někdo mu ukradl identitu a chce jí zneužít k nezmámím účelům a nechtějí mu sebrat pouze identitu, ale i jeho život, doslovně. Ale on se jen tak nedá je to totiž Liam Neeson a s jeho vlastní irskou zuřivostí po nich půjde.

plakát

Zelený sršeň (2011) 

Skvělá akčně komediální jízda. Seth Rogen a Jay Chou jsou skvělí parťáci a funguje mezi nima parťácká chemie. Do toho ještě stále půvabná Cameron Diaz, která si nechá dělat narážky na svůj věk a Christoph Waltz jako podivný gangster, který trpí nedostatkem image. Skvělé nápady, příjemná hudba a pocelou dobu má ústa od ucha k uchu!

plakát

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010) (seriál) 

Nový seriál z produkce studia HBO. Pod patronátem Terence Wintera, scenáristy a producenta Rodina Sopránů. Příběh se odehrává v Americe ve 20. letech 20. století, v době prohibice a rozsáhlé kriminální činnosti. Hlavní postava Nucky Thompson, jehož ztvárňuje hvězda Steve Buscemi, je obchodník, politik a gangster v jedné osobě a vládne Atlantic City. Seriál vychází z nového bestselleru Boardwalk Empire: The Birth, High Times and Corruption of Atlantic City od Nelsona Johnsona. Režie prvního dílu se ujal držitel Oskara Martin Scorsese, který je zároveň jedním z producentů seriálu.

plakát

Hvězdné hádky (2004) (seriál) 

V nekonečném vesmírem se ve vesmírné lodi plaví podivná posádka. Tvořená bizarníma stvořeními. Jenž nemá o trable nouzi, všude na ně čekají nástrahy. A jsou neustále pronásledovány nepřátelskými klauny. Prozkoumejte s nimi tajemství vesmíru a pokochejte se krásami neuvěřitelně sexy Šestky. Připravte se na animovaný scifi seriál plný vtipu a nadsázky, parodického humoru dost často nevybíravého, drsného a politicky i nábožensky nekorektního.

plakát

Rozvedený se závazky (2010) (seriál) 

Nejdřív jsem si o seriálu myslel, že jej vystihne věta - Já jsem normálni, ale všichni ostatní jsou úplní idioti. Ale postupem času se ukazuje, že ani sám Louie není uplně tak normální. XD Skvělý Louis C.K.

plakát

Tohle je Sparta! (2008) odpad!

Tohle je sračk*! Děs běs, humus, kdyby se tam, alespoň Carmen Electra svlíkla, to bych dal alespoň 1*. :-D Ale takhle... odpad!