Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Bill Nighy

Charismatický Bill Nighy. On je prostě nejlepší. Nenahraditelný. A navíc má velmi podobné rysy jako můj zesnulý dědeček :) je to výborný herec s několika oceněními. Hraje spíše ve starších filmech, novodobé ale nevynechává. Za jeden rok statisticky natočí nejvíce pět filmů, nejméně tři. I když už mu je 71 let, stále válí na plátnech, ať už jako Mr. Woodhouse ze snímku Emma. (2020), nebo jako Davy Jones z Piráti z Karibiku (2006?). 

Jeho nejlepší songy:

1) https://www.youtube.com/watch?v=t_KI-mRyE_0&list=TLPQMTgwNTIwMjArt2B9uz9v9g&index=3

2) https://www.youtube.com/watch?v=zXMddjb1nOY

George Clooney

Naprosto bombastický herec, skvělý, no prostě skvělý :D.

Alois Švehlík

Jako docent Šeřík v Modrém kódu naprosto zaválel a uchvátil mojí pozornost :D.

Robin Williams

Jeden z jeho nejlepších filmů je podle mého názoru Noc v muzeu, kde zaválel jako oživlá vosková figurýna amerického prezidenta Theodora Roosevelta :).

Danny DeVito

Jeho role obtloustlého vtipného klauna v animovaném filmu Křupaví mazlíčci byla naprosto ÚŽASNÁ!!! A i jeho ostatní :). Král komediantů :D.

Jim Carrey

Jeden z mých dalších oblíbených herců: úžasný Jim Carrey :) (povšimněte si šíleneckého výrazu na jeho tváři) oblíbila jsem si ho hlavně díky jeho rolím šílenců, hlavně Grinche (ze stejnojmenného filmu) a vražedného strýce Olafa z filmu Řada nešťastných příhod. Velmi doporučuji :D jemu ty role sedí xD.

Sam Neill

Moje první filmová láska, milovala jsem ho vždy víc, než Indiana Jonese... <3