Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (16)

plakát

Nerve: Hra o život (2016) odpad!

Tak stupidni a otravny, ze z toho dostenete vyrazku, tik do oka a odumre vam spousta mozkovych bunek. To snad neni ani pro teenagery. Emma Roberts zjevne neumi hrat a v tomhle je fakt neskutecne nesnesitelna. Soundtrack plny nejakych hitparadovych pisnicek je taky nevkusna odpornost. Nechapu. Zvladnul jsem 44 minut, ale prislo mi to jako cumet na Ganceho Napoleona. Brrr.

plakát

Star Trek: Do neznáma (2016) 

Jedna hvezdicka je za Public Enemy, druha za Beastie Boys. Kdyby kazda akcni scena mela max 30s, trochu by to pomohlo. Kdyby se nesnazili o "hlasky", coz je fenomen, ktery mel zhynout v devadesatkach, necitil bych se tak trapne. Star Trek mam rad, ale tohle bylo utrpeni preckat do konce.

plakát

Čarodějnice (2015) 

Uzasna atmoska a bezvadne natoceno. Nikdy jsem si nemyslel, ze nejaky novy horor muze byt zaroven fakt regulerne dobry film! Asi se to nebude libit tem, co sleduji 30 jumpscare odpadku rocne, vyrocni supergore cecka a rozklepana home videa, ale s tim nic neudelas.

plakát

Babovřesky 2 (2014) odpad!

s cistym svedomim davam odpadek. a to jsem nevidel ani trailer. :)

plakát

Dárce (2014) 

!Spoiler spoileru! Kdyz se neco posere, utec s miminem do pouste, a pak to vsechno rozsekni jizdou na sankach. Az na ten konec docela normalni young adult blbost.

plakát

Jack Ryan: V utajení (2014) odpad!

to byl zas zbytecnej bullshit, ktery snad napsal tym kapustnaku. jajks.

plakát

Nepokradeš (2013) (studentský film) 

Petihvezda jak Brno, pac jsem nic tematicky podobneho jeste nevidel. Prestoze je to moralne komplikovane tema, cloveka to nuti premyslet a bavi to.

plakát

Červená světla (2012) 

Je to takova rozvlekla blbost bez deje, kde vas vubec nezajimaji motivace vsech zucastnenych postav.

plakát

Brian Eno - 1971-1977: Muž, který spadl na Zemi (2011) 

Jelikož jsem velký obdivovatel jeho ambientních tvorby, studiového umu a přístupu ke zvuku a hudbě vůbec, vydržel jsem až do konce. Ale bylo to děsné utrpení. Lidi odcházeli už po půl hodině. Dlouhá stopáž s minimem archivního materiálu táhnoucí se jako žvýkačka. Komentáře se točily kolem jedné věci stále dokola. Nedoporučil bych ani skalním příznivcům.

plakát

Dívka z budoucnosti (2011) 

Nedoporucuji lidem, kteri chteji mit vse naservirovano dle hollywoodskych pravidel. Pokud vas bavi, kdyz cast vypraveni je schvalne prenechana vasi fantazii, jdete do toho. Opet skvela Brit Marling (Another Earth) a hutna atmosfera zivena fajn zvukovou slozkou. Pro me petihvezda.