Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (4 484)

plakát

Silicon Valley - Série 4 (2017) (série) 

Po nářezové trojce trochu slabší série (ty liché mi asi sedí víc), ikdyž i tady se najdou luxusní momenty a plno skvělých nápadů (Dinesh a jeho holka, Hlavoun ve škole atd). Poprvé sledováno v originále.

plakát

Miliardy - Série 3 (2018) (série) 

Fain, že se třetí série už netočí kolem boje Chuck vs Bobby. Asi už by to trošku zavánělo bezradností.. Ale imho mi tady právě nějaký takový střet chyběl. Závěr zase silný, jako lákadlo na další sérii vlastně bezchybné.

plakát

Vidím jenom tebe (2016) 

Blake Lively po letech začne vidět a to začne lézt Jasonu Clarkovi na mozek. Na papíře to asi mohlo vypadat dobře, ale pořád se mi nechce věřit, že za tuhle nudu je zodpovědný Marc Forster.

plakát

Upgrade (2018) 

Whannell vyměnil Wana za Bluma, přibral falešného Toma Hardyho a natočil docela nápadité malé scífko. Které se po povinné půlhoďce ukáže být fainovým akčním revange filmíkem. S potenciálem ke zkultovnění.

plakát

Máš ji! (2018) 

Po Game Night další podařená US taškařice s netradiční soutěží. Tag ale doplácí na to, že to je jednu chvíli bláznivá komedie a v následující chvíli melancholické drama o návratu na rodnou hroudu. Tohle tempu rozhodně neprospívá. Každopádně obsazení libové, Renner se mezi prověřenými komediálními esy vůbec neztratil. "Potitulkové" záběry skutečných hráčů jsou taky hodně dobré.

plakát

A Prayer Before Dawn (2017) 

Uvnitř thajské věznice, pěkně bez příkras. Smůla pro mě, protože jsem si o Billym něco zjišťoval, a takové "neviňátko" to zase nebylo.

plakát

The Heretics (2017) 

Celkem fain twist v půlce, a asi dvě solidní leknutí. Jenže od horroru o démonech člověk čeká přece jen trochu víc, než jen půl filmu v chatrči se dvěma herci, kteří vedou nudné dialogy.

plakát

Jsem božská (2018) 

Zhruba do půlky docela v pohodě kravinka, jenže pak prostě začlo být až moc vidět, jak ten scénář vaří z vody a nemá kde brát. Závěrečné prozření (jsi krásná jaká jsi) je z těch nejklasičtějších. Asi to prostě víc ocení ženské.

plakát

Mission: Impossible - Národ grázlů (2015) 

Cruise nenahraditelný, to už došlo asi i tvůrcům, kteří tady Rennera hodně upozadili, Becca Ferguson objev sezóny, celkově to zase šlape hodně dobře. Narozdíl od posledních Bourneovek zraje tahle špionážní série jako víno. Nebo spíš jako Tom.

plakát

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) 

Teď se mi GP líbil asi o chlup víc než napoprvé. Kreml boží, Dubaj to samé, pak přijde fainová Indie a nakonec závěr. Tempo je fakt vražedné, Cruise pořád ve formě a ikdyž má Hunt zase jiný tým, tak chemie tady funguje zase na jedna. Navíc mě pokaždé rozseká scéna kdy jsou vedle sebe Sawyer a básník Šafránek.