Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (4 474)

plakát

Dobrý doktor (2017) (seriál) 

Některé díly parádní, jiné zase hodně vatové. Highmore víc než fajn, celé to ale dojíždí na neoriginální zápletky, kterým nepomohly ani imho dost zajímavé diagnózy. House stále pevně v křesle.

plakát

Dukla 61 (2018) (TV film) 

Po prvním dílu převládá spíš menší zklamání. Vizuálně sice hodně příjemná podívaná (ta dobovost z toho úplně čiší) a scény pod zemí pokaždé parádní. Naopak situace v baru anebo i v bytě dost nepřesvědčivé a nepravděpodobné. Navíc snaha o ostravský akcent u pražských herců působí prostě dost komicky._Druhý díl jede od začátku v hodně svižném tempu, navíc je ještě o nějakou tu minutku kratší. Vzhledem k tomu, že jsem si o katastrofě nic nezjišťoval, to na mě asi mělo silnější dopad, než jsem čekal. Každopádně další hodně silný ČT zářez.

plakát

Anon (2018) 

Lehce zapomenutelné scífko, kterým jenom Niccol potvrdil ten ústup z top režisérské ligy. Přitom ten nápad tady zase vůbec nebyl špatný.

plakát

Future Man (2017) (seriál) 

Mix Terminátora a Back to the Future od sehrané dvojky Rogen/Goldberg. Spousta sci-fi odkazů, spousta hrátek s časem, parádní postava Wolfa. Nečekaná Hulu pecka. S1 4/5

plakát

Poslední chlap na Zemi - Série 2 (2015) (série) 

Druhá série trochu nabobtnala, Sudeikis už dostává více prostoru a mě to zase baví. Mnohem víc postapo než první dvě řady Walking Dead.

plakát

Štěpec (2017) (TV film) 

Štěpec byl pro mě vždycky hlavně šoumen a zapálený daviscupový reprezentant. Díky tomuhle dokumentu ho mám ještě o chlup radši, vypadá to na velkého sympaťáka. No a navíc se tady člověk dozví i dost i českých tenistkách. Fain strávená hoďka.

plakát

Noční hra (2018) 

Někde mezi 3-4. Bateman se pro tyhle role narodil, Plemonsův tichý blázen je jednou z postav roku a celkově je vidět, že režisérské duo má fakt dost talentu, takže zvládlo jak humorné tak akční scény. Jasně, ne každý fór se povedl, ale celkový dojem z téhle Hry je hodně pozitivní. Scéna s vytahováním kulky pecka peckovitá, navrch parádní závěrečné titles.

plakát

Deadpool 2 (2018) 

Moment překvapení už zafungovat nemohl, i přesto to ale nepůsobí jen jako zbytečný přídavek prvního dílu. Scénář fakt super, nejenom ta různá pomrknutí na fandy, ale hlavně ta dějová linka protknutá Deadpoolovými hláškami a Cableovou osudovostí funguje na jedničku. A zase se tady potvrdilo pravidlo, že parádní záporák je v takovýhle filmech rozdílový hráč.

plakát

Mamka a taťka (2017) 

Taylor šel teda hodně dolů. Šilené to sice je, to zase jo...ale po tom vyčkávacím úvodu, kdy konečně všem hrábne, se toho vlastně zase tolik nestane. Aspoň že ten Cage vypadal, že si to fakt užívá. Nejlepší scéna s prarodiči.

plakát

Downrange (2017) 

Parta mladých vs odstřelovač. Nápad docela originální, je ale fakt, že se to místy docela táhlo, herecky navíc taky žádná sláva (nejvíc mě dostával ten týpek s prostřeleným ramenem, to bylo fakt herecké kopyto). Pár štavnatých záběrů to prostě nezachránilo. 5/10