Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (4 484)

plakát

Matrix Revolutions (2003) 

Ani po letech jsem si k těm dvěma navazujícím Matrixům nenašel cestu. Sion tady má ještě větší roli než posledně a fakt mě tam ty scény nebavily. Oba díly bych asi označil jako "akční filosofické scifi o lásce".

plakát

Šibenice (2017) 

Hodně špatný thriller, který až moc chtěl spoléhat na přítomnost hodně starého Pacina, a který navíc sám sobě podráží nohy tím hloupým scénářem.

plakát

Arctic: Ledové peklo (2018) 

Ikdyž to celé působí dost realisticky, po technické stránce to je asi skvělé a ta beznaděj je díky Madsovi fakt hmatatelná, tak prostě sledovat hodinu a půl někoho, jak jde vánicí a celkově si pro sebe zamumlá asi 5 vět, je i na mě moc. Navíc stejně jako v rok starém survivolu Extortion mohl konec přijít o pár sekund dřív.

plakát

Dokonalé repliky (2018) 

Docela chápu, že na to kývl jak Keanu, tak Alice. Na papíře tohle působí prostě dost silně, ve výsledku je to ale dost neatmosférické a ten potenciál tady vůbec není využitý.

plakát

Gringo: Zelená pilule (2018) 

Na černou komedii málo vtipné, na drama zase příliš nevyvážené. Obsazení ale luxusní a u některých roliček mě až mrzelo, že nedostaly víc prostoru (Charlize, Sharlto).

plakát

Bandolero! (1968) 

Objektivně už to taková pecka, za jakou jsem Bandolero v dětství měl, fakt není. Víc než naivita Raquel vadí ta postava George Kennedyho, který zahlídne holku a je ochotný jet za ní skoro až do Mexica. Ale i přes ty výtky mám tenhle film dost rád. Za tu nostalgickou atmosféru ke konci, ne tak provařenou ale parádní melodii a hlavně Jamese Stewarta.

plakát

Veřejní nepřátelé (2009) 

Dost možná nejslabší Mann, který ten slavný Dillingerův příběh pojal jako ne příliš záživné romantické drama. Závěr už sice má sílu, atmosféru..ale do té doby tihle Nepřátelé zas tak moc nebaví.

plakát

Dej si pohov, kámoši 2 (1995) 

Pokračování dvou mrzoutů tentokrát není takovou řachandou, chvílemi je to skoro až takové melancholické drama...ale kvalitu to pořád má. A Sophia Loren, wow.

plakát

Chlapec, který se stane králem (2019) 

První cca třetina bavila hodně, pak se projevila ta stopáž, takže se putuje, natahuje...na druhou stranu takových docela áčkových fantasy dobrodružství pro děti zas tak moc není, a tohle rozhodně nenudilo. A navíc Patrick Stewart v obnošeném tričku Led Zeppelin je prostě boží.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Určitě ne lepší než IW, ale rozhodně epičtější. Pár výhrad by se našlo, ale ten zážitek z filmu je i po pár dnech prostě pořád na pětihvězdičkové úrovni._ První školní den viděno podruhé a pořád hodně ok. Akorát to fakt vyžaduje nějaké to povědomí i o starších filmech z MCU.