Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Obsahy (7)

Mickey Cuts Up

Mickey Cuts Up (1931)

Jak už napovídá název, tak Mickey s pomocí Pluta seče trávník na zahrádce a přitom si zpívá s Minnie. Jenže pak se zde objeví kocour a Pluto se ho přirozeně snaží chytit. Zapomene však, že má za sebou stále zapřaženou sekačku a zkrášlování se změní na ničení.

Obyčejné věci

Obyčejné věci (1953)

Mickey se vydá s Plutem na ryby. Na pláži narazí Pluto na plivající škebli, která mu značně znepříjemní život, když mu sní celou svačinu. Na scéně se pak objeví vykutálený racek, který má zálusk na rybičky, a o zábavu je postaráno. Český název Obyčejné věci.

Mickey's Delayed Date

Mickey's Delayed Date (1947)

Spícího Mickeyho probudí po telefonu rozzuřená Minnie, kdeže je tak dlouho, když mají přece rande. Mickey se pak snaží co nejrychleji vykoupat a obléct se do smokingu, s tím vším mu pomáhá Pluto. Za "odměnu" pak musí zůstat doma. Naneštěstí si všimne, že Mickey nemá lístky na karneval a donese mu je. Český název Mickeyho opožděná schůzka.

Mickey's Birthday Party

Mickey's Birthday Party (1942)

Mickey přijde k Minnie, kde se koná utajená oslava jeho narozenin. Popřát mu přijdou Donald, Goofy, Horác, Klára a Kvočna. Potom, co Mickey rozbalí svůj dárek, všichni se vrhnou do tance kromě Goofyho, který je pověřen upečením narozeninového dortu. Český název Mickeyho oslava narozenin.

Mickey's Parrot

Mickey's Parrot (1938)

Jeden deštivý večer se k Mickeymu domu v kleci dokutálí upovídaný papoušek. Nic netušící Mickey a Pluto si myslí, že mají ve sklepě uprchlého zloděje a vraha, o kterém mluvili v rádiu. Mickey se proto rozhodne vzít zbraň a najít ho, mezitím Pluto svádí oční souboj s akvarijní rybkou. Po velké přestřelce se nakonec ukáže, že to byl jen papoušek. Český název Mickeyho papoušek.

Mickey's Steamroller

Mickey's Steamroller (1934)

Mickey je strojvedoucím parního válce a přijede svézt Minnie s dětmi (Jarda a Ferda). Poté co je povozí, se Mickey začne věnovat Minnie, děti zůstanou bez dozoru a rozhodnou se projet v parním válci sami. Než se parní válec zastaví, natropí v něm děti po městě spoustu škod. Český název Mickey má parní válec.

Štěněčí láska

Štěněčí láska (1933)

Mickey má přijít na návštěvu k Minnie, a tak ji koupil bonboniéru a natrhal kytici lučního kvítí. Bere sebou i Pluta, na kterého tentokrát čeká u Minnie překvapení v podobě fenky. Pluto se do ní zamiluje a aby na ní udělal dojem, potají si půjčí bonboniéru, kterou donesl Mickey pro Minnie. Sladkost se nemine účinkem a Pluto je také sladce odměněn. Všechny sladkosti jsou však snězeny a Pluta nenapadne nic jiného než je nahradit kolem se povalující kostí. To se pak Minnie velmi diví, jak ji má Mickey rád a hned mu dá najevo svou zlost. Nakonec vše dobře dopadne a všichni se usmíří.

Reklama