Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Obsahy (4)

Den Trifidů

Den Trifidů (1963)

Film začíná v nemocnici, kde se setkáváme s postavou Williama Masena, který se léčí po oční operaci. Noc před sundáním obvazů však dojde k neobvyklému úkazu – na obloze se objeví záhadný meteorický roj. William se posléze probouzí do tichého světa záhadně oslepených lidí a čelí novému nepříteli – trifidům, jedovatým rostlinám, které se bez očí dokáží orientovat lépe než člověk.

Superman 4

Superman 4 (1987)

Superman v tomto filmu čelí novému nepříteli - Lex Luthor z muzea ukradl jeho vlas a poslal ho spolu s atomovou bombou ke Slunci. Zrodí se Nuclear Man - muž, který se Supermanovi vyrovná v jeho schopnostech. Superman však navíc bojuje s nukleárním zbrojením na Zemi - Podaří se mu svět zachránit od těchto hrozeb?

The Lobo Paramilitary Christmas Special

The Lobo Paramilitary Christmas Special (2002)

LOBO má další zakázku - oddělat Santa Clause. Najmul si ho Velikonoční zajíček, protože Vánoce nenávidí - chce, aby lidi měli radši Velikonoce. LOBO se tedy vydává na Severní pól, aby dal Santovi na prdel. Pomsta za to, že nikdy nedostal to, co si přál.

Riddick: Temná hrozba

Riddick: Temná hrozba (2004)

Riddick: Temná hrozba představuje spojovací článek mezi filmy Černočerná Tma a Riddick: Kronika Temna. Po opuštění planety obývané krvelačnými tvory se Riddick, Imam a Jack setkají s vesmírnou lodí, jejíž kapitánka loví ty nejhledanější násilníky a vrahy, které však neodevzdává do rukou spravedlnosti, ale dělá si z nich živé sochy. Riddicka samozřejmě zná a chce z něj mít svojí trofej, jenže předtím se chce trochu pobavit a vidět jeho schopnosti v akci...

Reklama