Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) odpad!

Ne že bych byl rasista, ale Triss a Fringilla by měly být bílé. Ale co už, úkol zněl jasně, kvóty je třeba splnit! Jinak herecké výkony slabé a vizuální efekty laciné. Jako fanatický milovník knih a her od CD Projekt nemohu jinak, než dát odpad.

plakát

Smrtelné stroje (2018) 

Vizuálně působivé, ale to je asi tak vše.

plakát

Jednotka příliš rychlého nasazení (2007) odpad!

Tato "komedie" by mě dokázala pobavit snad jen v případě, že by na trhu existovala pilulka snižující IQ o 50 bodů a já bych spolknul rovnou dvě najednou. Hodnocení 79 % si nedokážu vysvětlit.

plakát

Stmívání (2008) odpad!

Normálně bych po něčem takovém nesáhl, ale když jsem slyšel, jak si to moje sestra pouští potřetí v řadě za sebou (!), tak už jsem to nevydržel. Začátek je průměrný, jenže pak na scénu přichází homo upír, který je tak sladký, až se vám z toho zkazí zuby, a hlavní hrdinka na něj pořád civí jako právě podojená. Korunu tomu ovšem nasadí v tom momentu, kdy na homo upíra posvítí slunce a ona mu řekne, že je nádherný jako diamant – to už jsem očekávaje zvracení sprintoval na záchod. No, kdybych byl nadržená patnáctka, byl bych v sedmém nebi.

plakát

Farmář hledá ženu SK (2010) (pořad) 

Hledáte balzám na své ego? Právě jste ho našli! Garantuji, že funguje stoprocentně.

plakát

Televizní noviny (1994) (pořad) odpad!

Zdroj velmi hodnotných informací – tak například jsem se dověděl, že voda při minus patnácti stupních během několika hodin zmrzne, že slůně pořád nechce pít mléko od své matky, že pan Novák našel obrovskou houbu a že Iveta Bartošová souloží s tím a tím. TV nova asi považuje své diváky za úplné kretény.

plakát

Kamome šokudó (2006) 

Kamome shokudo je v našich končinách prakticky neznámý snímek o přátelství několika žen, který je z větší části zasazen do japonské restaurace ve Finsku. Rozhodně nečekejte spoustu akce – tempo je pomalé a trochu připomíná sociální dramata točená v Japonsku v padesátých a šedesátých letech. Tento film sice ničím neurazí, ale zároveň příliš nenadchne.

plakát

Nobuta. O produce (2005) (seriál) 

Opět velmi „originální“ námět – japonská škola, osamělá dívka, dva teplí bratři, kteří mají potřebu z ní udělat školní celebritu, a spolužačky, které jí hází klacky pod nohy. Přidejte k tomu nepříliš oslnivé herecké výkony a máte Nobuta. wo Purodyūsu.

plakát

GTO: Great Teacher Onizuka (1998) (seriál) odpad!

Máte rádi japonská dramata zasazená do japonských škol? Stačí vám herecké výkony na úrovni základní školy? Vyhledáváte zbytečně dlouhé záběry na obličej Nanako Macušimy? Pokud jste na předchozí otázky odpověděli kladně, GTO je pro vás ideální volbou!