Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (1 393)

plakát

Marvels (2023) 

Já jsem tedy příjemně překvapen, trojice žen Marvels a Nick Fury spolu ladí a fungují, příběh je poutavý a napínavý, stopáž je tak akorát. Já jsem se u filmu bavil. Film táhne Brie Larson, která je jako Captain Marvel fajn.

plakát

Stvořitel (2023) 

Je to taková sci-fi jednohubka. Není to špatné, ale něco tomu chybělo. Vizuální efekty jsou hezké, příběh má dobrý základ, ale mohl být o něco lepší.

plakát

Malá smrt (2014) 

Velice zajímavý film. Obsah jsem si nečetl, a tak jsem byl příjemně překvapen, o čem film pojednává. Jednotlivé historky jsou totiž dost zajímavé a jedná se o pohodovou podívanou. Jen kdyby nebylo toho otevřeného konce...

plakát

Vánoční ulička (2023) 

Tvůrci se alespoň trošku snažili přijít s něčím novým, co se týče vánočních filmů. Film samozřejmě táhne Eddie Murphy, který snad vůbec nestárne! Jen děj filmu je předvídatelný, a tak dopředu tušíte, jak to dopadne. Taková vánoční jednohubka.

plakát

Tři zlaté vlasy děda Vševěda (1963) 

Z dětství jsem si pamatoval, že se mi pár scén z této pohádky vrylo do paměti, a tak jsem se rozhodl po x letech si tuto pohádku připomenout. A bohužel musím konstatovat, že je to naprosto příšerná pohádka. Velice nepříjemné lokace, hudba, naprosto nezajímavý příběh, nemám vůbec co pochválit. Tohle se nepovedlo.

plakát

Šaráda (1963) 

Velmi zdařilý film, který kombinuje prvky krimi thrilleru, romantického filmu a komedie. Příběh filmu je vemi zajímavý, pořád se něco děje, divák je v napětí, jak to dopadne, a mimoto si divák v některých pasážích odpočine u romanticko-komediální linky. Audrey Hepburn byla velmi krásná a výborná herečka, Cary Grant byl také fajn, i když zde už trošku starší.

plakát

Maestro (2023) 

Tohle se bohužel Bradleymu Cooperovi nepovedlo. Scénář je velmi špatný, jedná se o naprosto nezajímavý film. Čekal jsem, že se dozvím, jak se Bernstein proslavil, že film bude pojednávat o jeho hudební kariéře, ale bohužel film byl z větší části o jeho soukromém životě a o tom, jak neustále podváděl svoji manželku s muži. Technicky film kvalitu má, ale bohužel scénář je slabý.

plakát

Il Boemo (2022) 

Česko-italský film o českém skladateli Josefu Myslivečkovi. Zaprvé mě překvapila česko-italská spolupráce, tím je film světovější. Zadruhé se přiznám, že o Myslivečkovi jsem v životě neslyšel, a tak jsem rád, že jsem se dozvěděl, že jsme měli dalšího známého skladatele. Vojta Dyk se do role perfektně hodil a výprava a kostýmy jsou na výborné úrovni. Se scénářem je to horší, základ je dobrý, ale je tam spousta zbytečných scén, kvůli kterým je natažena stopáž a divák se místy nudí. Zaujalo mě, že v té době každý spal s každým, což ke konci vidíme, k čemu to vedlo... to hned něco chytíte.

plakát

Želvy Ninja: Mutantí chaos (2023) 

Na nové animované Želvy Ninja jsem se těšil, ale film je pro mě zklamáním. Hned na úvod musím říct, že mi vůbec nesedl styl animace. Dále příběh není vůbec zajímavý, není tam nic převratného, žádný pořádný děj a závěr, kdy se záporák změní v obří Godzillu, je otřesný.

plakát

Nech svět světem (2023) 

Zajímavý film s dobrým hereckým obsazením. Jen to na mě mělo moc pomalé tempo a scény s depresivní hudbou jsem musel přeskakovat. Ale v jistém napětí mě příběh udržoval, jen škoda toho otevřeného konce...