Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Rodina Sopránů

Rodina Sopránů (1999)

The Sopranos sú pojem. Výborne napísané postavy, dialógy,  výnimoční herci, ktorí si sadli a dokonale previedli na plátno scenár Davida Chasea. A nejde "len" o to, že je to najlepšie napisaný i zahraný seriál o mafiánoch. Ide najmä o to, že postavy a hlášky sa stali kultovými.

Oz

Oz (1997)

Nie je to seriál pre citlivé povahy a ľudí, ktorí sa topia v depkách. Keď som videl prvé časti Prison Breaku, povedal som si, uff, tak toto sa tvorcom podarilo. No iba do momentu, kým som nezhliadol OZ. Až som mal niekedy pocit, že sa tu niekto niečím nechal inšpirovať... Drsné, provokujúce, šokujúce, tvrdé - čo iné by ste chceli z väzenia, kde máte pohromade vrahov, náckov, nadopovaných čiernych, agresívnych žltých, uhladených, ale o to nebezpečnejších taliánov, homosexuálov, transvestitov... a príbehy takejto lúzy vytvárajú jeden z najlepších seriálov, aký som kedy videl.. a zachvíľu si ho s chuťou pozriem opäť. PS: Vynikajúcim príkladom toho, čo sa môže stať z človeka za múrmi väzenia, je právnik Tobias Beecher.

21. okrsek

21. okrsek (2001)

Ešte viac Learyho! Škoda, že tento skvelý kúsok zatrhli a skončil po dvoch sériách. Vraj to bolo prisilné úchylné kafe. Ale kdeže. Iba výborne POLITICKY NEKOREKTNÉ.