Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (75)

plakát

Bratři Sunovi (2024) (seriál) 

Příjemné pžekvapení nového roku, dramatické rodinné setkaní s triády za zadkem. Láska bratrská, pravá láska matky, syn který se stane gangsterem, jinak. Bomba.

plakát

Nikdo (2021) 

Tak to byl nářez, na začátku se to táhlo jako smrad, ale od poloviny to mělo švih Johnnyho Wicka:-)))

plakát

Vánoční příběh (2022) 

Buď stárnu a nebo to byla sračka, dvě hvězdy za ty krásné holky.

plakát

Holka na zabití (1975) 

Je zajímavé, že pokaždé když se na tento film dívám , tak nevím kdo je vrah:-) Vždy to zapomnenu... Je krásné mít z chlastu problém s pamětí.

plakát

65 (2023) 

Waw, to byla kapitální bomba. Nemohu se dočkat podobného snímku.

plakát

Tolkien (2019) 

Když milutete jeho příběhy, chcete přece poznat jeho životopis. Opravdu pěkný životopisný snímek, to že byl pomalý, nic nesnižuje jeho kvalitu. Nejsem odporník, proto se nedívám na filmy očima místních hnidopichů.

plakát

Matka (2023) 

Dostalo mě to. Ten emerický patos mě prostě vždy dostane. Klišé, které je milionkrát omílané, ale vě mě to zanechalo pozitivní emoce.

plakát

Vražda v Paříži (2023) 

Bože to byla psychická bolest. ten film neměl vůbec nic z dobrého filmu. Jedna jen za za Sandlera.

plakát

Docent (2023) (seriál) 

Krásný seriál, Ramba hrála velmi precizně a není to jen princezna, ale i silná žena. Místní a nejen místní hnidopichové se samozřejmě na to dívají jinými očima. Škoda

plakát

Dívka a moře (2023) 

Jako fanoušek plachetnic jsem tento příběh pozoroval se vzrušením od první minuty až do posledního úspěchu mladé jachtařky. Osobně bych při té poslední bouři stáhl kosatku, aby mě to tlačilo méně a pomaleji, ale také bych si vybral surfování  po vlnách. Co si tykám s Richardem Konkolskim a naučil mě, co je ráhno a člunek se můžu považovat za námořníka, potomka Fernãa de Magalhãese, mořeplavce.-)))