Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (391)

plakát

Ďábel nosí Pradu (2006) 

Vytecny vykon Maryl Streep, ktere se opravdu podarilo mrchu stvarnit tak jak by si kazdy predstavoval. Jeste k tomu dobre vybrana hudba a snimek, ktery je hoden vaseho oka je na svete. Sice mne modni svet a vse kolem toho nezajima ale v tomto pripade mi to vubec nevadilo.

plakát

Zvědavý George (2006) 

Pro deti jak delane. Neodolatelny Georgeuv xichtik a nevinny usmev, potesi na dusi snad kazdeho maleho i dospeleho divaka. Opradu tady nejde o pribeh, ktery je nikterak orignalni ale o tu atmosferu. Krasa pohledet.

plakát

Capote (2005) 

Vyborny vykon Hoffmana.

plakát

Bezva vejška (2006) 

Zase tak spatne to neni ale techto komedii, je takova spousta, ze uz i originalni napad stojit za prd. Na rychle shlednuti do pul hodinky, se vam to bude libit.

plakát

Nesnáší mne (2004) 

Takova krasna az pak ke konci trosku zamotana podivana. Kde se snazi byt odhalena pravda a ocisteno dobre jmeno. O komedii se vubec nejedna, nechal bych tam jen titulek drama nebo komedii nahradil rodinny.

plakát

Prci, prci, prcičky: Nahá míle (2006) 

No co byste cekali od pateho dilu. Bratranec toho tretiho bratrance pres osme koleno a jedna velka parba na kolejich a hodne nahych zenskych a prsa na vas skacou ze vsadyma. Divat se dalo jen na hezke zenske...prsa...

plakát

Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006) 

Zbytečně dlouhé a ještě k tomu no aj nudné. Proč se mohl tak zkazit druhý díl, když jednička byla tak dobrá. No co už. Že by to bylo tím až moc komediálním duchem bez pořádné zábavy. Opravdu se už těším na další pokračování, snad to nebude ještě horší propadák.

plakát

Všechno nejlepší! (2006) 

Jsem se náramně bavil. Dvojice Dolanský-Preiss byl vynikajicí výběr pro tuto komedii. Která nemá složitou zápletku ale je zase krásně ironická a hlášky jsou uplně mazané.