Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (523)

plakát

Cemetery Junction (2010) 

Krásný retro film, přesně takové mám rád. Všichni představitelé jsou supr, hudba, fórky, holky...

plakát

GANTZ (2010) 

Anime jsem neviděl, takže nemám s čím srovnávat. Každopádně mě film překvapil, čekal jsem nějakou šílenou adaptaci ale tohle se mi moc líbilo, objektivně asi za čtyři hvězdy ale některé scény a ta holka co kreslí je úžasná.

plakát

Týden bez závazků (2011) 

Je to něco mezi 4 a 5 hvězdami ale zaokrouhluji nahoru protože jsem se ani chvíli nenudil. Film se pohybuje mezi komedií a dramatem a mě se to prostě líbilo :)

plakát

Vlak do pekel (2008) 

Přesně takovéhle horory mám rád. Nápad s vlakem perfektní a nechybělo moc do plného počtu. Samozřejmě se hlavní postavy chovají občas nesmyslně ale to už asi k tomuto žánru tak nějak patří.

plakát

Frozen (2010) 

Tenhle film mě moc mile překvapil a občas z toho šla fakt hrůza, kdo viděl, tak určitě ví, co mám na mysli...

plakát

Monte Carlo (2011) 

Tak tenhle film mi moc sedl. Jasně, nepřichází to s ničím novým ale dobře se na to kouká, je to někde mezi 4-5 hvězdami, zaokrouhluji nahoru :)

plakát

Kichin (2009) 

Tento film mě mile překvapil. Shin Min-a v roli manželky, která se zamiluje do dalšího muže a následně nechce ani o jednoho z nich přijít je perfektní. Hodně silné čtyři hvězdy.

plakát

Chalo Dilli (2011) 

V Indii moc nejedu ale tento film se mi moc líbil. Lara je krásná ženská a film sám o sobě je vtipný. Viděno v letadle ze Šanghaje do Frankfurtu.

plakát

Útěk na Horu čarodějnic (2009) 

Ano, je to jednoduchý příběh určený hlavě dětem ale dobře se na to kouká, navíc dvě moje oblíbené herečky v jednom filmu :)

plakát

Dopisy pro Julii (2010) 

Přiznám se, že mě prvních 20 minut nebavilo ale v okamžiku, kdy přijela Claire a začali hledat Lorenza jsem si to zamiloval.