Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární

Recenze (25)

plakát

Cobra Kai - Série 4 (2021) (série) 

Tenhle seriál je čím dál tím víc lepší. Baví mě postavy, děj, prostředí a prostě všechno. Dovolím si tvrdit že tenhle seriál si zaslouží být v Top 5 nejlepších seriálů posledních 10ti let (Už vidím ty haty na ně LMAO).

plakát

E!E - Dokument o Bakčovi (2014) 

Skvělý dokument o zesnulém Péťovi Bakčovi tedy zakladateli skupiny české punkové kapely E!E. Skvělé vyprávění o jeho životě + zajímavé historky co s ním zažili třeba Fanánek nebo Hošek. Za mě velmi povedený snímek, který je někdy smutný a někdy pobaví. 9/10 a doporučuju všem co mají rádi Český Punk nebo přímo Éčka

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Moje nejoblíbenější Nolanovka,  která má scénář skvěle napsaný, Hugh Jackman a Christian Bale jsou zde vynikající a samotné "kouzelnické" triky jsou v provedení Nolana naprosto úžasný.

plakát

Croodsovi (2013) odpad!

Tak větší chujovinu než je tohle jsem snad ještě neviděl.

plakát

Hurá do Afriky! (2010) 

Jsem jeden z HOODNĚ mála lidí, kterým se tenhle animovaný snímek líbil jak po vizuální stránce, tak i příběhově, ale je to kopírka Madagascaru 2. Asi to také bylo tím, že jsem milovníkem zvířat. Hudba, která tu byla použita byly pecky jako třeba Radar Love nebo King of The Road. Dávám tomu 8/10 a říkám že je to nedoceněný animák.

plakát

Batman - Nothing to Fear (1992) (epizoda) 

"I am vengeance! I am the night! I AM BATMAN!" Skvělá epizoda se Scarecrowem, který mě trochu zklamal vzhledově, ale to nemění to že je to epic.

plakát

Branické hospody (2020) (pořad) 

Velmi zajímavý a užitečný dokument o hospodách na Bráníku v Praze a jiných míst, které tak nějak souvisí s kapelou Tři Sestry. Provází nás zde Lou Fanánek Hagen a Tomáš Doležal alias Ing. Magor. Dávám tomu 5 hvězd za to, že je to klidná záležitost na jeden večer.

plakát

B*A*T*M*A*N (2011) (amatérský film) odpad!

Nechápu jak tohle někdo může dát na čsfd. Příšerná animace a ještě horší myšlenka. Nejde dát nic jiného než odpad.