Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dokumentární

Recenze (87)

plakát

Detektor (2008) (pořad) 

Akta X a parapsychologické fenomény pod lupou racionality i alternativních pohledů na principy mimo naše chápání. BEST

plakát

Blade Runner 2049 (2017) odpad!

Totální vymrdanost co docela vypadá, ale nudí a sere snad každý pohyb děje. Už ty kurvy co to napsali někdo zabijte a pochčijte. Je to takový odraz současné doby - žádné mrdání v lockdownu zatímco svět jde do apokalypsy. Já chtěl sci-fi a ne vidět jak to vypadá v Bratislavě o Silvestru.

plakát

Ti, kdo mění svět (2018) 

Veganství je nejsilněji rostoucí trend z hlediska osobního i enviromentální zdraví a také etický ke zvířatům v období klimatických změn způsobených naším neudržitelným stylem života v moderní civilizaci. Podívejte se sami proč jej upřednostňuje i stále více špičkových sportovců z USA a co tím získali.

plakát

Roots in Ego (2017) 

Není tu někdo z produkce nebo štábu ?Rád bych na film šel v Praze v kině, ale prozatím ho nemůžu najít v distribuci. Díky :-)

plakát

Nová holka (2011) (seriál) 

Příjemné odreagování a originální humor. Zpočátku občasně plitký, ale později skvěle podán. A o tom to je - zabavíme se a žijeme s hrdiny jejich humorně reálný příběh.

plakát

Hra o jablko (1976) 

Hluboké, alegorické a zdánlivě nesmyslně hašteřivé mini milostné etidy lékařů a sestřiček jako ideálního prostředku pro moderní ztvárnění odvěké hry mezi muži a ženami v hře na lásku, manželství a ostatní vážná životní témata , které se při jejich skutečném prožívání zákonitě musí vrátit zpátky nohama na Zemi. Člověk by ale bez těchto snů o lásce a štěstí pravděpodobně dostal depresi a brzy zemřel všedností. Neboť „Ceníme si více povznášejícího klamu než tmy přízemních pravd.“ Ženy to moc dobře ví, a proto hledají člověka s kterým se bude dát společně snít i žíta hlavně si hrát. Bože dej ať to dokážu ikdyž jsem muž pln rozumového balastu o kterém vím , že mi na rozdíl od bohaství pravé štěstí nepřinese. Možná přeci jen muži a ženy byli stvořeni bohy pro pobavení našimi milostnými hrátkami plnými poezie a hravosti nejsložitější ze všech zemských druhů. A možná je to jen cesta k přežití našeho druhu. Ale je to krásný.

plakát

Polibek od Putina (2012) 

Nedivím se , že se dánové bojí Putinova Ruska tak , že točí dokumenty o jeho hitlerjungend a praktikách. Čemu se divím je , že jsou lidé v Čr., kteří otevřeně podporují stát, který se svojí nedemokratickou filosofií chválí jako ctností. Dokument byl mrazivý, zajímavý, nefabulující a dávám mu za 5*.

plakát

Babe - galantní prasátko (1995) 

Film jehož ústředním motivem je otázka podobná veganství. Tedy zvířata jsou naši přátelé a své přátele já nejím.