Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (41)

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Díky Hellboy-ovi, že to tak hezky shrnul. Tohle se nepovedlo..

plakát

Muž v povětří (1955) 

Je mi smutno z toho, co s takovým skvělým hercem dokázala udělat tehdejší tvorba.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Mám pocit, že film se snaží být hybrid, snažící se zopakovat epické scény z LOTRa a zároveň převyprávět pohádku. Faktem je, že to nefunguje.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Snažil jsem se jít s davem, ale nudil jsem se až běda. Postava Sherlocka je hrozná, nevím proč to za každou cenu musí být nejnesnesitelnější člověk v Londýně, ale co už vůbec nechápu je dedukční řešení případů typu start-cíl. Chybí mi tam atmosféra dobré detektivky, kdy se zločinem snažím prokousat s hlavním hrdinou (ať už Poirot nebo původní Holmes), tady se jen dívám jak to ten imbecil zase geniálně rozlouskne. Ale abych jen nekáral, má to docela málo dílů.

plakát

Skyfall (2012) 

Bondovky s Piercem byly vtipné a s nadsázkou, Casino Royale fajn, ale tohle mi už přijde trochu moc vyhrocené, je tam sposta nelogičností, špatných dialogů, melancholií M a tím jak tenhle bond postrádá onu nadsázku je neodpouštím. Mimochodem, proč má 007 schůzku s Q v galerii a ten nápad, schovat se před záporákem na venkov kde budem sami a nikdo nám nepomůže si nic jiného než smrt M nezasloužilo. A nakonec konec. Vážně? PS. Na bondovi jsem měl rád auta. Tady jezdí metrem.

plakát

Méďa (2012) 

Nechápu. Jenom proto, že medvídek hulí a pije (hrozně cool), neopravňuje k takovému NEději. Většina z filmu je na úrovni béčkových love story. Jednoduchá zápletka, emočně se vysávající vizombie a hrozný patos. Navíc nechápu kdo by se rozhodl pro holku po 4 letech vztahu a vzdal se živého medvídka, kdo??

plakát

Odcházení (2011) 

Kdybych to měl brát jako film, tak by hodnocení bylo nižší, ale beru to tak jak to na mně zapůsobilo. A zapůsobilo dobře, jako výborná satira. Takové divadelno a absurdno bych každý den nezvládnul, ale dneska to bylo fajn.

plakát

Architekt odpadu (2007) 

Nepřijde mi to moc jako dokument, kde by se srovnávaly pro a proti. Spíše jeden pohled na věc. Od pana architekta je to hezké řešení problému s odpadem, ale zase dělat si ze starých pneumatik dům, jen proto, abych byl pokrokový a recykloval odpad a ne protože je to dobrý a nezávadný materiál, je blbost. Ať už si někteří fanatici říkají cokoli.

Ovládací panel
12 bodů