Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (348)

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

Mám je ve vlasech! Mám je ve vlasech! :o) A nebo další: Dobrá ovocná kaše. To je Guano. Ten název je mi nějaký povědomí. Trus netopírů...:o)

plakát

Alexander Veliký (2004) 

Cestopis, dějepis, zeměpis, životopis, popis a hodina (respektivě tři) taktiky v jednou z nejsilnějších kinozážitku toho bájného roku 2004. Stone se zahřívá jak závodní pneumatiky a s vyšší rychlostí diktuje všem okolo vyšší temto. Ze začátku nejasné (a až patetické), pomalu se rozjíždějící drama, se postupem času transformuje do podoby "závodního" dobrodružně-válečného speciálu, který se nezadržitelně řítí k závěrečné cílové rovince, kde předjíždí všechny své soupeře... Bohužel naprosto zbytečně zpomalení v posedních metrech (kvílení pneumatik a smrad spálené gumy je k nevydržení) + několik taktéž zbytečných zastávek v depu (kde asi měnil jeté "gumy") ho stojí vítězství, protože ho většina jeho mocně finišujích soků minimálně dohání... Perfektní film se silnou hlavní hereckou sestavou (Farrell, Hopkins, Jolie), kterou ale hravě do kapsy strčil skvělý Val Kilmer a hlavně díky jeho "řidičským" schopnostem to dopadlo alespoň na remízu.

plakát

Alias (2001) (seriál) 

Tragický televizní pokus o převedení kdovíjakého DOKONALÉHO akčního hrdiny co umí NAPROSTO VŠECHNO do seriálové podoby s tím rozdílem, že bude nosit dámské spodní prádlo. Fuck Sydney, fuck;)

plakát

American Beauty (1993) odpad!

Vlastně by mě docela zajímalo, za jakým účelem byl tento film natáčen, protože to určitě nemohlo být pro pobavení diváků. Vzrušující atmosféru vskutku nečekejte.;)

plakát

Americká krása (1999) 

(Ne)uvěřitelná So(n)da balancující na rozhraní žánrového kastrátu a dokonalé životní hříčky. Osvícení herci v zajetí perfektního scénáře a ještě dokonalějšího drába jménem Mendes. Nevysvětlený úlet v poslední půlhodině, kde se prostě nedaří navázat na celou předchozí část filmu jsem ochoten odpustiti jen díky perfektním závěrečným minutám. The best of Mendes!

plakát

Americký gangster (2007) 

Nevyčerpatelná studnice nápadů R. Scott přichází na scénu s tak neskutečně skutečným zobrazením životní pouti jednoho black-bad-mother-fuckera, že to nejen bere dech ale i rozum, nemluvě o srdci o než se chvílemi pokouší infarkt. Z Amerického Gangstera se tak stává nejzářivější učebnice filmového kumštu pro všechny následující generace-krystalicky čistá ale přitom do detailu plnící sny každého milovníka filmových eposů. A Denzel Washington? Ten si po tomhle může vklidu otevřít školu herectví a odejít na zasloužený důchod-ikdyž by to byla kurevská škoda. To co obvykle vídám, je čisté tak z 25-40%. V tomhle nejsou žádné příměsi ani alkaloidy- žádné ředění. Tohle je 100%. //////*///////-//////// Po letech... a v předaleké galaxii. Po mnoha a mnoha shlédnutích bych nově tohoto zákazníka přesunul z nejluxusnější Císařské rezidence v nejvyšším patře Hotelu Jeržik's GrandMovieListEverSeen do FirstClass nóbl apartmá pro šejky s terasou o patro níž. Přeci jen se mi zdá, že to někdo krapítek naředil.;).

plakát

Apocalypto (2006) 

V jednoduchosti je síla! Komu to dojde do 15 minut, toho tenhle hyperaktivní snímek s úžasnou kamerou vezme na nezapomenutelný výlet po tropickém pralese(aneb kdysi dávno v naší galaxii) s těmi nejlepšími průvodci co si umíte představit. 90%

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Ten film už jsem viděl. Bylo to nedávno a jmenovalo se to Pineapple Express. Bylo to o partě debilů, co něco dělali a vlastně nikdo z nich ani nevěděl, o čem to jako bude. Být zhulenej jako oni, dám minimálně 4*. Mít doma Emmu Watson, dám klidně i 5*. Pokud by to byl spíš Channing Tatum, půjdu na 6*.

plakát

Argo (2012) 

Pecka od Hollywoodu po Teherán. Precizní, čistá a s velkým sebevědomím odvedená práce, která uvěřitelně balancuje na hraně přesné historické rekonstrukce a autorské/umělecké fikce. Affleck pomalu ale jistě směřuje na režisérský Olymp, do mého osobního řežisérského panteonu už ale patří natrvalo. A svá nejlepší díla má zcela určitě ještě před sebou. Držím ti palce u konkurzu na Epizodu VIII, Bene.

plakát

Armageddon (1998) 

Ale mámíí, když vono je to přeci nelogický. Bůůůůůů...