Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Sci-Fi

Recenze (43)

plakát

Anon (2018) 

Taková pohoda na odreagování. Utopický sci-fi, který mi malinko připomnělo Strange Days. Neurazí, nenadchne. Určitě tam mohlo být o něco víc zajímavejch momentů a zvratů, anebo silnější příběh. Všechny ty postavy/charaktery působí až moc uměle a nedaj vám šanci vcítit se do nich. Nakonec je vám tim pádem úplně jedno, jak to celý dopadne.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Prometheus určitě nebyl nějakej výraznej kinematografickej počin, ale aspoň měl zajímavej, novej a originální koncept, kterej byl navíc doplněnej poutavou audiovizuální stopou. Covenant nemá bohužel ani to.. Osobně mam asi největší problém s dementností toho příběhu a postav. Maj to být kolonisti (kurva důležitá mise), který maj malou, ale kvalifikovanou posádku (piloti, inženýři, doktoři,..). Maj to být prostě ti nejlepší z nejlepších. Vysvětlí mi někdo, proč se tyhle lidi chovaj jak parta ožralejch teenagerů v Béčkový komedii? Pokud je vám víc než osm let (a jsem si vědom, že teď urážim dost bystrejch dětí) a máte obě mozkový hemisféry, tak vás v tom filmu naprosto nic nepřekvapí. Neni ani vtipnej, ani strašidelnej a už vůbec ne nápaditej. Vždyť co je hlavní myšlenka? Lidstvo stvořilo stroj (Androida), kterej se vymknul kontrole a dostal pocit, že je lepší než jeho stvořitelé, který je potřeba zničit. Sorryjako, ale to už tady bylo asi 350x .. Žádný filozofický kecy, recitování básní ani Wágnerovy symfonie nedokážou překrýt, že tenhle film je úplná sračka. Hlavní roli měla hrát Alyson Hannigan а strčit si tu flétnu do píči.

plakát

Život (2017) 

Miluju scifi, ale tohle je fakt totální debilita a doporučuju všem, aby zbytečně neztráceli čas koukáním na takovej paskvil. Je to vykrádačka bez atmosféry, ve který Vás překvapí jen stupidní chování postav. Jinak nic.

plakát

Duchové Marsu (2001) 

Bohužel to nešlo dokoukat, což se mi nestává moc často. Vlastně jedinej důvod proč jsem to vydržel tak dlouho byla Natasha Henstridge, kterou jsem měl chuť při každym záběru vojet. Zkoušel jsem pak najít její porno, ale bohužel se mi to nepovedlo, takže dávam jen jednu hvězdičku.

plakát

Hardcore Henry (2015) 

V tomhle filmu je všeho hodně - hodně akce, zbraní, zabíjení, honiček, kurev, koksu, copleyů. bohužel to taky trvá (možná až moc) dlouho. taky je nutný podotknout, že to neni úplně intelektuální podívaná. nicméně pokud se probudíte (pořád-ještě-dost) opilý v sobotu odpoledne a máte chuť pustit si film, se kterym váš mozek dokáže držet krok, pak jste na správný adrese.

plakát

A dost! (2012) (pořad) 

Dřív mi přišel Tuna divnej. Teď už z něj jde vyloženě strach. Na rukou má pletený koberce a gumový náramky, kroutí se jak Hranáč a podezřele často se pohybuje poblíž dětem předškolního věku, kterým nabízí svojí domácí limonádu. Pořad sám o sobě asi má svoje místo a Tuna mu navíc dává takovej jemnej pedo-nádech, kterej v divákovi udržuje napětí a přiměje ho dokoukat se do konce.

plakát

4 Svatby (2012) (pořad) 

Za Gábinku musim přidat hvězdu navíc. Velká škoda, že nemá vlastní show.

plakát

TOP STAR magazín (2008) (pořad) odpad!

Blíží se půlnoc, nemůžete spát a lhostejně měníte programy.. až narazíte na tenhle skvost, kde se Mahulena Šňupanová baví s Heidi Janků o tom, jak se málem posrala při vystoupení v DOREMI. Jó Heidi.. je jí asi 92, vypadá na 35 a podezřele často mluví o prdění a sraní. Už asi chápu proč se ji říká Heidi.

plakát

Birdman (2014) 

Tolik dobrejch herců a taková sračka.. je mi jasný, že spousta pseudointelektuálů by mi vysvětlila, že ten film má několik hlubokejch poselství a že je hrozně zajimavej tim, jak je jinej a nekonvenční.. ale mě to kurevsky nudilo. Smrt hipsterům.

plakát

Holka na zabití (1975) 

Příjemná oddychovka v neokoukanym prostředí. Navíc docela nadčasovej soundtrack, kterej mi místy přišel nápadně podobnej s Birdmanem. Zápletka bohužel nic moc a trapnejch momentů dostatek, nicméně celý to tak nějak funguje a je to koukatelný (jednou nebo jednou za 10 let).